dör av trötthet.

bitter tjej med allderles för stor bacon/pasta tallrik.
 
Som ni kanske såg så sög uppdateringen igår. Det eftersom att jag kom hem, sov hela eftermiddagen, gick upp för att äta och skulle sen följa med mamma och kvällsfodra i stallet - men orkade inte så sov ännu mer. Idag har jag fått kämpa och tvingat mig att sitta vid datorn på eftermiddagen för att inte sova. 
 
Hur som, detta är inte vad jag ska skriva om. Mina föräldrar är borta och Poyo hade i uppdrag att laga mat.
Lite efter sex håller jag på att somnar vid datorn och tycker att maten borde vara klar, går ner och ser att poyo och vänner äter, dock finns ingen mat kvar till mig. Kom igen? ett uppdrag hade hon. ETT UPPDRAG? Så fick ställa mig och laga pasta och bacon. Lagade även allderles för mycket och ställde in hälften i kylen och tänkte att jag kan äta det till frukost. Sätter 50 spänn på att jag imorgon kommer stå där och ba "eww kall hård pasta, jag vill ha en macka"
 
Nu ska jag sova. Önskar att jag kunde säga att jag tänkte tjuvsnylta morgondagens ben&jerry och kolla på supernatural men tyvärr så är det thanksgiving uppehåll. Men utan supernatural, vad fan ska jag då vara extra tacksam över denna mörka dystra och ensama torsdags kväll? Godnatt sov gott och vakna torrt

Kommentarer
Postat av: Elin

Haha, positivt ;)

2012-11-22 @ 21:12:41
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/
Postat av: Cecilia T

Skulle inte du kunna göra ett inlägg om dina repgrimmor? :) Vart du köpt dom, tankar kring repgrimmor osv? Tänkte nämligen köpa en repgrimma till hästen min och vill inte gå in på hööks och köpa en eftersom jag hört att dom inte ska vara något bra..

Svar: Självklart!
Josäfin Andersson

2012-11-22 @ 22:48:12
URL: http://thesedays.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0