we flawless, ladies tell 'em

 
Ännu en bild från när vi hoppade i lördags! På tal om hoppningen är det två saker jag vill göra härnäst; hoppa några få men högre hinder!
Och två; Ställa upp en massa sockerbits hinder och över på att hoppa banor och svänga osv. Så roligt nu när man inte behöver vandra i femtio
år till ett ridhus för att kunna hoppa (eller rida över huvud taget). Ska verkligen försöka hoppa lite oftare nu sålänge han tycker det är roligt!
Nu har vi ju ett häst som faktiskt vill och gillar att hoppa, bara teknik och avstånd som behöver fin slipas nu! Så roligt att hoppa nu ju, haha!

Kommentarer
Postat av: Tess

Tusen tack fina du, vad glad jag blir! :) Kram

2013-12-30 @ 08:03:28
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se
Postat av: AmandaB

Finare blogg finns inte #mållös :')

MVH AmandaB

Svar: Aw tack! Vad gullig du är :'D
Josäfin Andersson

2013-12-30 @ 10:53:16
URL: http://amandablomkvists.se
Postat av: Jennifer

Ser man bara till att hoppa /markarbeta med upphöjda bommar (20 cm hinder)relativt frekvent så lär högre höjder inte bli några problem, jag menar... jag är oavsett höjd imponerad utav att du faktiskt visar att det går att hoppa utan ett bett i munnen!

Har försökt rida min medryttarhäst utan och det enda hon gjorde var att dyka efter gräset som växer längs staketet runt paddocken (Y)

Svar: Ja, för oss är största problemen tekniken! Hoppar gör han gärna när han är på humör, :D- Roligt att du provat iallafall! Med lite träning kan nog ni också ska ni se :D
Josäfin Andersson

2013-12-30 @ 19:57:38
URL: http://jenngoesbananas.blogg.se
Postat av: Vanessa

Ni är så fina tillsammans ❤

Svar: Aw tack :D
Josäfin Andersson

2013-12-30 @ 20:32:38
URL: http://russetville.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0