tv-serie tips - [korta episoder]

 
Awkward; Hoppas att många av er redan ser den här serien, om inte gör jag nu ett försök till att tvinga er. Serien handlar om Jenna som är en 'nobody' i high school som i hemlighet hookat upp med skolans snyggaste kille (Matty). Allt börjar sedan med att hon får ett brev som innehåller allt som hon borde förändra med sigsjälv och sedan råkar ramla i badrummet vilket ser ut som ett självmordsförsök. Serien handlar sedan om hur hon ska försöka våga stå ut mer genom att ta massor av sociala risker samt fånga Mattys uppmärksamhet. Serien är rolig och hemskt underhållande att se med galet många speciella karaktärer (och snygga killar). SE DEN HÄR.
 
 
Suburgatory är ännu en humor-serie med 20 minuters avsnitt. Serien handlar om Tessa och hennes pappa George som flyttar från storstaden New York till the suburbs. Omställningen är stor för båda och människorna omkring bär endast högklackat, designer kläder och allt hänger på utseende och materiella saker. Tessa som mest går klädd i skjortot och kängor samt faktiskt bryr sig om skola, klimat och människor passar därför inte riktigt in och det blir en ordentlig kulturkrock. Serien är rolig och visar hur skev vissa människors världsbild är med en humoristisk klang, se den här.
 
 
New Girl; När Jess kommer på sin pojkvän med en annan tjej börjar sökandet efter en snabb ny lägenhet. Det sluta sedan med att hon delar ett loft med tre andra killar. Nick som är en drop out från advokatutbildningen och nu jobbar som bartender samt är bitter på världen, Winston som är en föredetta basketspelare är rätt osmidig överlag men framförallt när det kommer till tjejer och Schmidt som är väldigt mån om sitt utseende, fancy saker/kläder och tjejer får därför en stor omställning till sina liv när positiva och sjungande Jess flyttar in. Serien är underbar med en ortolig humor som allvarligt fått mig att skratta så mycket att jag grinat (har ej hänt sedan 10 things i hate about you) - alltså; detta är ett måste att se!! se HÄR.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0