pretty litle liars summer finAl

 
Okej, skrev detta typ imorse men ville spoila så lite som möjligt. Here we go, spoilers will appear! Okej, Så vi vet nu vem A är. Cece Drake aka Charlotte aka Charles. Jag blev chockad att de gick på transgender teen plotten, trodde aldrig de skulle våga! Skrev ju mina favorit teorier HÄR och tyckte "twin wants to be Allison" var en jätterolig teori! Blev dock besviken iallafall. Inte för att det var Cece, det hade kunnat funka (minus lite plot-flaws som vanligt eftersom att det inte var bestämt från början. OM DU GÖR EN SERIE SKA DU VETA HUR DEN SLUTAR ANNAR KOMMER ALLT FUCKA OK???) men det hela "jag blev arg för att de inte sörjde dig nog" och sen "jag ville locka fram dig" och "jag blev fast i spelen" - SÄMSTA FUCKING MOTIVET NÅGONSIN?!?! De verkade inte ledsna nog så jag tog Monas ide och typ körde in i deras hus med en bild och försökte frysa dem till döds. Okej?? LOGISKT?? Sen vet jag att folk är arga för att den enda transgender-teen i serien var ett psycho, men jag älskade plotten med det (förutom att Cece/Charles blev tjej 100% över en natt??). 
 
Bättre plot okej?? Okej, så Cece var ju med dem en sommar? Vi vet alla hur Ali var?? Fatta istället om hon tyckt att Allison inte förtjänade sin familj? Hon fick allt hon ville och Cece fick ruttna på Radley. Dessutom manipulerade Ali sin familj, hon brydde sig inte om vad sina föräldrar sa eller tyckte och respekterade inte många. Cece tycker att hon "stulit hennes liv" och att hennes mål med allt att att ge igen eller att ta över Allisons liv? Då låter det mycket mer logiskt, och sen att "jag misstänkte att hon levde så jag var på hennes kompisar för att locka fram henne" - för varför hålla på såhär i flera år bara för att?? Här har hon iallafall motiv.
 
Aja. Vad tycker ni?? Nöjda eller inte med finalen? Jag gillade den, men den var seg och så blev jag irriterad när mycket inte stämmer. Exempelvis så har vi mött Sara typ 5 avsnitt sen, och hon var med bakom hela operationen sen säsong 3?? Inte alla hints de droppat mot Jenna, Melissa, Wren osv?? Av alla karaktärer som flutit med genom serien så hittar hon på den här skiten?? Man ville ju ha den där känslan när Toby skulle vara A eller Ezra, fick någon en sån känsla nu?? (utom tjejerna i serien då, men de får betalt för att se ut sådär) Sen tycker jag att serien borde sluta nu, palla att detta drar igen i höst igen med ett 5 års mellanrum? Vill sluta kolla, men kommer säker se ändå. Har ju försökt skippa serien sen säsong 4 typ haha!
 
ÖVRIGA FRÅGOR:
Varför lära känna din familj en sommar, tortera dem ett år senare och sen vilja spränga upp alla och sigsjälv??
Mona trodde hon dödade Ali? Men hon hjälpte Ali bort från stan?? VA
Vad hände med NAT club? Varför var den ens relevant
Hur funkar detta att mrs. D berättade att Cece låtsades vara Ali och blivit intagen på radley?
När började psykhus göra könsbyten?? På två tre sekunder?? 
Vem dödade mrs. D?? 
Är mammorna fortfarande kvar i källaren?!?!
Varför knuffa ner Jason i ett hiss-schakt?
Hjälpte inte Cece Ali med pengar? Hur visste hon inte att hon levde då??
Varför ringde inte radley polisen när de märkte att Cece rymt??
Vem dödade Maya?? ian?? Garrett??
Om mrs. D betalade Wilden för att hålla tyst när Chalres var typ 12... HUR GAMMAL ÄR WILDEN??
Så Tobys mamma levde när Toby var tonåring men Bethany var bara ett barn när hon knuffade henne??
Sara Harvey är red coat osv??? Varför?? Motiv?? Hur känner hon Cece?? Varför göra detta mot folk hon inte känner??
VARFÖR dejta sin bror istället för att bli hans vän? varför varför varför
Vart är Melissa och hur mycket vet hon??
Hur vet Spencer hur man desarmera en bomb???

Kommentarer
Postat av: bellah

ååååh jag såg det precis!!

2015-08-12 @ 18:38:56
URL: http://bellah.for.me
Postat av: Amanda & ridtravaren Lilleman

SÅ HIMLA CRAZY AVSNITT!
Jag måste typ se om hela serien nu när jag vet.

Svar: Haha jag vill typ också göra det, bara för att se hur mycket som kan kopplas!
Josäfin

2015-08-12 @ 19:04:55
URL: http://bagheeraomalley.blogg.se
Postat av: Fanny

Jag tyckte det var as bra när jag såg det men nu när du tog upp så många frågor och hur mycket som faktiskt inte stämmer... Asså åååh när man äntligen (!!!) får reda på vem A kan dom inte ens görat bra.. :( Fast tyckte om det ändå även fast jag visst om vem som var A sen igår/natt.

2015-08-12 @ 19:59:08
Postat av: Linn

Sv: Ja.. Asså, det blev ju liiite mer än tänkt... Sisådär godis, ny nosgrimma, lädergrimma, grimskaft, longerlina, flygspray och saltsten...Inte för att jag inte hade alla de sakerna hemma redan, men asså.. Det behövdes... Typ..

2015-08-12 @ 20:55:59
URL: http://lozt.se/
Postat av: Jeanette

Tittar inte längre på den serien, gjorde det förut men slutade för länge sedan. Men roligt att äntligen få veta vem A är i alla fall :) Mindre roligt att det inte var genomtänkt

Svar: Haha man ba "har jag väntat i 5 säsonger... PÅ DET HÄR?!"
Josäfin

2015-08-12 @ 22:04:06
URL: http://nouw.com/jeanettekKoplik
Postat av: Molly Bergh - Dressyrryttare

Kollade också på den serien ett tag men tillslut tröttnade jag... Men roligt att veta vem som är A i alla fall! :D

Svar: Haha avis på er som lyckades sluta, själv började jag alltid kolla igen när jag slutat och inte hade några serie haha!
Josäfin

2015-08-12 @ 23:35:39
URL: http://www.mollybergh.se
Postat av: Josefine

Jag blev faktiskt lite besviken på detta avsnitt, för att det känns som att det bara hittades på massa saker spontant (t.ex det här med Sarah). Sen trodde jag att man skulle bli mer förvånad över vem A var också, och jag förstår verkligen inte hur dom ska kunna fortsätta serien på ett bra sätt utan att sabba allt efter att A har blivit avslöjad?! Hahah, nu låter jag ganska negativ men jag blev lite förvirrad av allt det här.. D:

Svar: Ja men känner samma! Vad ska hända nu, ska det börja om för en tredje gång???
Josäfin

2015-08-13 @ 00:56:07
URL: http://nouw.com/josefineflinkfeldt
Postat av: Josefine Pehrson

Äntligen har jag sett avsnittet, haha. Säger som hon ovanför, man vill ju nästan se om serien nu när man vet vem som står bakom allt... bara för att se om allt stämmer, eller om det är 1 miljon plot-flaws som det för tillfället känns som?!
Jag är mest förvirrad över Mona... allt runt henne känns bara oklart? Att hon hatade Ali och skulle döda henne men sen hjälpte henne osv.

Svar: Ja inget tänk där "jag trodde jag dödade allison" men sen utan att se chockad ut hjälpte jag henne fly???
Josäfin

2015-08-13 @ 20:20:02
URL: http://fantasias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0