let's talk about teen wolf

 
Hej, har jobbat hela dagen, det regnar, är förkyld osv osv ni fattar. Så, okej. Nu pratar vi om teen wolf. Haha. Var så otaggad på den här säsongen, har varit lite besviken sedan efter säsong 2. Säsong två var ju lätt höjdpunkten och sen har den hålligt sig medelmåttig. Varför jag älskar den är nästan endast för karaktärerna, plotsen är helt okej. Så jag hade inga förväntningar för denna säsong, om något mindre efter trailern. Men vem är jag ens, är så glad för att den är tillbaka!! I HAVE MISSED MY BABYS SO MUCH!! Okej, är så taggad nu. Mest för att se mina babyes igen. Ploten är ju bara grädden bredvid pajen. Helt onödig alltså för man äter vaniljsås till paj. Blir så ledsen för att serien blivit så mycket av en "try hard" - de försöker alltid wrecka säsongen innan med mer effekter, monster och skit. Kan vi få en säsong där de bara går runt och har det bra eller vardagliga problem? Men det funkar ändå, det enda jag verkligen stör mig på (förutom slowmotion effekterna hahahah) (hate those) så är det alla överdrifter. Exempelvis (SPOILER 5x2) när de hittar rivmärken vid takfönstret som om någon försökt ta sig in. Okej, creepy. En död fågel kanske, också creepy. Inte creepy - typ femhundratusen döda fåglar!! Det blir överdrivet och tappar känslan, okej?? Och de gör så hela tiden, blir less. Aja, nu har jag pratat klart. GE MIG VAD NI TYCKER, är ni lika glada som mig att mina babys är tillbaka??? (gillar tom Liam nu, omg i've gone insane) 

Kommentarer
Postat av: Fanny

Jag är ganska besviken på denna säsongen än så länge, men gillade det som hände i e1 när man liksom fick se vad som hänt och att allt liksom är en tillbaka titt. Älskar att humorn är tillbaka!!! Bästa karaktärerna och jag seriöst älskar alla förutom typ Theo.. Men favoriterna är ju självklart stiles och Lydia! Fast om jag ska vara ärlig har jag börjat tycka om Malia väldigt mycket nu med. Mest för att jag känner igen mig i henne, i skolan och sånt ;)

Svar: håller med!
Josäfin

2015-07-09 @ 12:24:26
Postat av: Fatima Handulleh

Asså haha jag har ej kollat på Teen wolf sedan senast typ 2013:(( gav upp men kudos till dig

2015-07-09 @ 22:18:37
URL: http://blacktreacle.blogg.se/
Postat av: Olivia

Håller med dig! Dom försöker för mycket. Sen tycker jag att de har tagit med lite för mycket nya personer(okej alla är snygga så det kanske inte är något minus) men saknar tiden med Jackson, Isaac, Alison, Mr. Argent & DEREK(!!)
Denna säsong önskar jag mig mer Stydia. Haha nu när det inte går att shipa Sterek... </3

Svar: True hhahaha håller helt med!!
Josäfin

2015-07-10 @ 20:07:52
URL: http://oliviaamira.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0