she hates me, but she wants me inside; i know i'm playing with fire

hihi så gammal bild! tandställning och brunt hår, måste vara 2009.
 
Jag läser sällan storbloggar, men ibland kan jag inte låta bli alla kolla in några av dem. Jag vill klösa ögonen ur mig för vissa saker de skriver eller gör, hur de hyllar sig till stjärnorna när lilla jag på min tjocka nh-ponny ser hur förjävligt det ser ut och bara helt enkelt vill sitta där och suga i mig deras okunskap inom vissa ämnen. Jag kan bara inte sluta kolla in och läsa för att jag bara vill förstå hur dem tänker. Jag vill tycka om dom men, det går inte? Hoppas alla inte tycker att jag är en hemsk människa nu men jag tycker att det är så fascinerande! Skulle vilja vara dom för en dag och bara känna hur det känns liksom. 
 
Vissa dagar känner jag att jag verkligen vill ha en ung fin storhäst att utbilda och utvecklas mer. En hopphäst som jag senare skulle kunna tävla med. Amigo är ju dels ponny, dels väldigt snubblig och har dels dåliga hovleder som inte håller för förmycket arbete. Annars skulle han älska att vara tävlingshäst, så många som klappar händer och "bara" är där för att kolla på honom haha. Så ja, vissa dagar önskar jag att jag hade en till häst. Och vissa dagar önskar jag att jag samlade på frimärken. Typ alla dagar det regnar osv. haha

Kommentarer
Postat av: Urhästen ✿ En blommig häst

Jag vill inte nämna några namn för det spelar egentligen ingen roll, men jag följer inte någon av de "större" hästbloggarna för att det känns inte rätt. Javisst, bloggar jag läser behöver inte vara i exakt samma tankebana som mig (eller snarare de ska inte vara i samma tankebana för att alla är unika) för att vara godkänd, men generellt sätt så verkar moralen och synen på hästar tyvärr inte ens sträcka sig längre än näsan räcker när vi klättrar högre i statistiken. Alltså inte långt alls. Jag försöker alltid vara öppensinnad, men "att vara ledaren", "styra och ställa", etc, blir alldeles överväldigande när jag går in och läser dessa bloggar. Det är okej om en eller flera saker går mot min filosofi, men det blir mastigt när i princip allt gör det. Hade det varit en fysisk plats hade jag dragit för länge sedan.

Svar: håller helt med!
Josäfin

2015-07-10 @ 16:33:26
URL: http://urhasten.se
Postat av: Pernilla

Och fettoskorna!!!:)))

2015-07-10 @ 17:23:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0