kvinnor våldtas varje dag men stackars måns blir hyllad för sitt six-pack.

Vart är ramaskriken?? ÄR INGEN KRÄNKT!? Vi kallar Måns för "Mums-Måns", skriver att han ska bära våra barn och vi behandlar honom som ett sexobjekt. Detta är ju jättehemskt, hade detta handlat om Sanna hade feministerna blivit galna! Ursh vad hemskt om alla killar skulle kalla henne "Snygg-Sanna", be henne föda deras barn och hylla henne för sitt utseende?! Som tur är Nina bland andra här för att upplysa oss om den hemska dubbelmoralen vi håller på med. För som tjej är det ju det vi finner som värst, att bli hyllad för att vara snygg och kallad positiva namn som spelar på att man ser bra ut. Inte alla vidriga män som skriver att de "tycker Sanna är så sjukt het och vill våldta henne i en gränd" fast med betydligt grövre ord. Inte alla vidriga människor som tycker att hon skulle varit hetare med större bröst och rumpa, eller att hon kanske skulle behöva droppa ett par kilon innan hon är "knullbar" eller varför inte alla som vill påpeka att hon inte alls är snygg och att de inte skulle ta i henne med en tång? Varför skulle det någonsin vara ett större problem än att stackars Måns anses vara "mr McDreamy" i Kina???
 
Om alla vita kränkta män och andra sorligt sexistiska människor skrek lika högt varje gång en kvinna blev behandlad som Måns - tänkt vilken annorlunda plats världen varit! Men nej, istället är ni här endast för att klaga på feminister som tydligen vill ta över världen, påpekar endast sexism mot män när det gynnar er hatpropaganda mot feminismen och skriver onödiga artiklar till Nyheter 24 om hur jobbigt det faktiskt är att vara man, igen. Vanligaste ämnena är "alla män våldtar inte" och "ska inte män få vara män längre". Vilka tar upp viktiga frågor om män som blivit utsatta för våld? Som blivit sexuell-utnyttjade? Transmän? Feministerna såklart. Tror aldrig jag läst något inlägg från en antifeminist som handlat om något det ovan, men hur feminismen är hemskt och hatar män - jo tack, bara en i veckan minst. Så dessa problem för män tycker jag är viktiga att prata om pågrund av sexismen. Vad tycker ni andra, är det värsta problemet ni män har att Måns blir kallad för Mums-Måns? Väx upp.
 

Kommentarer
Postat av: J

TACK, hade precis tappat allt hopp för mänskligheten efter att ha läst massa artiklar och kommentarer från Facebook (t.ex. som den du länkade), men det känns lite bättre nu när jag läst detta!

Svar: åhh tack!! :D
Josäfin

2015-06-02 @ 20:36:32
Postat av: Alice

Så bra skrivet!

Svar: TACK :D
Josäfin

2015-06-03 @ 07:32:36
URL: http://skimmelfuxenalice.horseworld.se
Postat av: Linnéa Thell Jansson

alltså JA!!! tack!!! gud så sant.

Svar: TACK :D
Josäfin

2015-06-03 @ 19:47:00
URL: http://linneajthell.blogg.se/
Postat av: sophie

Håller med!

Svar: TACK :D
Josäfin

2015-06-03 @ 19:48:10
URL: http://www.ziggi.blogg.se
Postat av: Annie

Det bästa jag läst på mkt länge :)

Svar: TACK :D
Josäfin

2015-06-03 @ 20:05:57
URL: http://anniehorselife.blogg.se
Postat av: Klara

Såå klockrent!!

Svar: Tack :DD
Josäfin

2015-06-04 @ 20:22:17
URL: http://www.childofautumn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0