Sommar Planer

Nästa vecka är det summerburst och jag är så taggad! Hoppas på fint väder, och skulle gärna vilja köpa in en snygg kimono innan att han över sig ifall att det skulle bli kallt (ja kommer räkna med fint väder tills jag står där i spöregnet och tornadon). Letade ju efter en i Amsterdam men var mer inne på en virkad då, nu nöjder jag mig med vad som haha, börjar bli desperat. Boende är fixat också, vi (jag, Frida & Thea) ska bo hos Fridas "syster" så det blir prima! Supers snällt av henne. Så just nu planerar vi bara brunch, outfits och vad vi ska dricka för gott. Så pumped för att se Avicii igen, ska dansa fötterna av mig! 
 
[bråvalla 2013 i brist på summerburst bilder pga första gången jag går nu ju]
 
Sen på måndag drar vi iväg till spanien! Som jag längtat efter riktig semester, värme och god mat. Än sålänge är det tjej-ligan som åker, har ju varit massor av strul med biljetterna! När vi bokade hade SAS ungdom billiga biljetter ner för alla som skulle med, men sen så efter att två av oss bokat försvann alla och sen har det släppts nya då och då. Så vi får se vilka vi blir som rullar ner. Förhoppningsvis hittar vi nå billiga sista-minuten! Planerna där nere är att bada massor, shoppa på primark och köpa in roliga och användbara saker till bråvalla och festa, äta gott och dricka gott! Längtar, 14 juni drar vi iväg! 
 
[spanien våren 2014 med underbar klass och en från augusti med sara, alex och co]
 
♦ Avslutar denna guldmånad med Bråvalla Festivalen! Camping, skön musik och underbara människor. LÄNGTAR!! Snälla nån ge oss bra väder nu efter två år av regn och storm. Vi planerar så mycket och nu ät tält och partytält inköpt, sen ska sprit inhandlas och sen efter att ha packat med massor av hårt bröd och tubost rullar vi åter igen ner mot norrköping. Är mest taggad på att se Maskinen och Norlie & KKV, All Time Low och A Day To Remember. Såklart kommer jag se fler, typ Calvin Harries, Dead Mouse och Robin Williams men dessa ör jag mest taggad på! Ska ni dit?? Hoppas vi ses där iallafall, kommer vara utrustad med kamera, dubbla batterier och min enggångskamera från uran outfitters. TAGGA 
 
[bråvalla 2014, fina soluppgångar, storm med blixt som slog ned och axvell V ingrosso]

Kommentarer
Postat av: Alice

Det låter som en jättehärlig sommar! :D

Svar: Verkligen, so pumped!
Josäfin

2015-06-04 @ 10:00:12
URL: http://lallizzlife.blogg.se
Postat av: my

Så jävla taggad på Bråvalla nu!!! Förut var det summerburst men det är över så nu är de bråvalla :DDDD

Svar: TAGGAR BRÅVALLA OCKSÅ!! vafan hoppas vi ses där!
Josäfin

2015-06-04 @ 15:21:47
URL: http://monkiapa.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Så mycket roligt att se fram emot! :)

Sv: Tack. :)

Svar: Verkligen :D
Josäfin

2015-06-04 @ 16:39:48
URL: http://mikaelahilbertsson.devote.se
Postat av: Elin

Ska inte dit och är så jäkla avundsjuk på alla som ska dit, ville så gärna se all time low :/

Svar: åh så taggad på att se dem!
Josäfin

2015-06-04 @ 16:42:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0