e u r o v i s i o n

 
Stressen från eurovision igår har idag gett mig en hejdundrans jävla förkylning. Eller har ju varit förkyld i två veckor nu men är alltså ännu sjukare. Plus pollen på den. Ursh. Men vann gjorde vi, och nervera i rummet ska vi inte snacka om haha. Filip ba "ni måste lugna ner" samtidigt som han stressat försöker borsta mitt hår i lugnande syfte haha. Vi dömde alla tråkiga ballader, Hyllade Conchita - queen of europe, hyprade över Måns (och grät för att han var så mycket bättre än alla andra) och sen jublade vi varje gång Ryssland fick lite poäng (samt drog skämt om hur ryssland sköt ner sateliter och skulle starta krig). Och vill inte ha några muppar här som tycker att "det är fel att hatar på ryssland hon har ju inte gjort något" osv. (sen att jag tyckte hon såg rädd ut hela tiden och typ grät av lycka när hon inte vann kan man ju disskutera). Nej fy fan, är nästan mer glad över att ryssland inte vann än att vi vann. Fatta att ha detta event där?? Propaganda, alla skulle bojkottat eller skickat det mest "gay-iga" numret du kunde skapa. Alltså alla länder som inte i tystnad har det precis som i Ryssland fast undviker utalanden i media då. Ryssland klippte ut Conchita ur sändingarna, och folk tycker ändå att de borde fått vinna ?? Ursh. Nej fan vad glad jag blir att vi vann. Och Måns förtjänade verkligen vinsten, “We’re all heroes, no matter who we love, what we believe in - we’re all heroes” - Josäfin approves.
 
mina top eurovision tweets @jossanamigo:
 

Kommentarer
Postat av: Rianna Wik

That awkward moment när Måns Zelmerlöv uttalat sig homofobiskt på Så mycket bättre. Ryssland kan gå och ta sig för övrigt.

Svar: fast the awkward moment när man dömer någon utan källkritik? ;) Skämt åsido så pratade han ju om att det var en avvikelse att vara gay när han borde använt "mindre vanligt" och han har också bett om ursäkt för sitt klumpiga ordval många gånger, then I'm just leaving this here:https://twitter.com/squrpatch/status/602207334006444032 :) Tror inte man skulle leda Gay Galan om man tyckte att det vore en avvikelse att vara gay!
(och ja, fuck ryssland och alla andra länder med liknande människosyn!!)
Josäfin

2015-05-24 @ 16:12:58
URL: http://dont-stop-the-music.bloggplatsen.se
Postat av: Rianna Wik

Fel program, Pluras kök var det.

2015-05-24 @ 17:06:16
URL: http://dont-stop-the-music.bloggplatsen.se
Postat av: Rianna Wik

Well then, I'm proved wrong! Jag kollade upp flera ställen dock så försökte ju kolla upp det innan, men oh well. Awesome med QX galan! :3

Svar: såg inte avsnittet av plural kök men såg året han ledde gay galan så misstänkte att han sagt något han ångrade, och tyckte att det var bra av honom Att istället för att skylla på att han var full be om ursäkt för sitt felaktiga uttalande och förklara att han försökt säga att han mer syftat på biologi och hur dumt hans ordval varit 👍 känns dock tråkigt att så många hakat upp sig på det och inte kollat upp resten eftersom att han stöttat hbtq rörelsen mycket, finns många som uttrycker sig dumt utan att tänka men få som verkligen kan be om ursäkt ☺ (och det årets gaygala var episkt, du borde kolla om den finns att se online!)
Josäfin

2015-05-24 @ 20:16:51
URL: http://dont-stop-the-music.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0