are you insane like me? been in pain like me? bought a hundred dollar bottle of champagne like me? just to pour that motherfucker down the drain like me?

 
Startade även denna morgon tidigt i stallet! Lite trögare idag än igår då jag hade feberfrossa tills jag lyckades somna men även idag gick det! Brukar alltid må illa och lätt bli yrslig om jag gör ansträngande saker tidigt på morgonen. Synd, för är faktiskt skönt att komma hem trött från jobbet och bara kunna slappa. Hur som så longerade vi idag, Amigo var inte jättepigg för en gångs skull så börjar nog tröttna lite på vårt schema. Får se hur vi gör imorgon men ska försöka skritta ut en liten sväng på torsdag när jag är ledig iallafall. Så om jag inte skriver efter torsdag har jag antagligen strykit med i detta självmordsuppdrag, bra att veta för er liksom haha. Hur som (kan visst inte hålla tråden idag) så hade Fanny lite bommar framme som han fick trava över i slutet, det var lite kul iallafall. Sedan hem, kasta i sig en macka och dra till jobbet. 
 
 
 
Från ett monster till ett annat var det alltså. Tänk er den blicken. "VAD ÄTER DU?? FÅR JAG SMAKA??" "FÅR JAG SITTA I DITT KNÄ??" "KAN VI GÅ HEM NU??". Hela dagen. Tur att hon är söt iallafall. Pirrie är mycket skönare att ha med, hon bara sover. Och snor min stol när jag är och pratar med kunder, men hon är så söt när hon gör det så det är okej, jag kan sitta på golvet typ. Var en rätt seg dag. Eller nej, konstig dag. Var värsta ruschen på morgonen och sen var hela dagen lugn tills nån timme innan stängning då det blev kaos igen. Eller kaos och kaos, jag hade precis utsett den som tappade en burk rött pigment på golvet till dagens värsta kund när nästa kommer och säger till mig att slå in tre gigantiska ljuslyktor. Dock var dem jättetrevliga så "nej men woopsi vad klantig jag är hihi" röd pigment-spillaren vann faktiskt. Skämt åsido såklart men även om dagen varit rätt lugn ska jag nog sova tidigt idag igen. Börjar ju mitt i natten imorgon (alltså normal tid för de flesta, börjar ju tidigast 09.15 på mitt andra jobb så är en dramaqueen) så ska försöka få massor av sömn och ska smälla upp elementet inatt. Vi ses och hörs mina cupcakes!!

Kommentarer
Postat av: Nathalie Andersson

Åh va fina!!

2015-11-17 @ 19:42:18
URL: http://nnathalieanderssons.myshowroom.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0