men fåglar föds i burar, tror att flyga är en dröm

jossanamigo @ instagram
 
Dagens bästa: Att det är fredag och jag är ledig i helgen
 
Dagens sämsta: Har inga planer för ikväll, vafan jag som ville ha taco kväll och häng
 
Dagens plan: Köpa en god ben&jerry och se how to get away with murder
 
Dagens störigaste: Har haft den där jäkla avocado låten på hjärnan i två dagar nu. Ni vet den där tanten som sjunger om avocado och guacamole?? Sjukt störande
 
Dagens mest skrämmande: Att det finns barn i TV som kan laga en jävla hummer men de vuxna männen på mitt jobb kan inte ens plocka fram frukost åt sig själva (aka mitt jobb men ibland försöker dom). Värsta jag sätt, de har hällt ut alla bröden rakt på bordet, tagit brödet de ville ha och lagt på en av de stora skärbrädorna och sedan lagt alla påsar över bordet och bröden. Får flashbacks till den dagen jag blev inkallad och kom till jobbet sent med frukosten och ca 30 män stod i köket och jublade för att jag räddat dagen. De har alltså väntat på mig i 30 minuter istället för att gå ner till bageriet som vi alltid köper bröd och fika av som ligger ca 2 minuter bort. Ahhh vuxna människor ibland alltså. Detta är anledningen till att jag brukar säga att jag jobbar på vuxendagis. 
 
Dagens uppenbarelse: Att när vissa män säger "kvinnor ska vara i köket" så menar dem det inte på ett nedvärderande och sexistiskt sett utan mer på ett "hej och och hjälp mig jag är totalt värdelös och oförmögen att göra min egna macka" sätt. Antar jag efter att ha sett dem på mitt jobb alltså. 
 
Dagens outfit: Inviger min f•r•i•e•n•d•s tröja!! Så mysig
 
Dagens klant: Hade tydligen lagt stallnyckeln till sadelkammaren i jackfickan igår, pinsamt. 
 
Dagens Hiss: Har börjat med mina julklappar!! Köpte några stycken i England. Slog in dem och några födelsedags presenter i onsdags, kan vara mina finaste paket hittills. Tja ni som vet hur mina paket brukar se ut, ni vet. Så taggad på jul nu!! Och att få ge Sara & Felix sina födelsedags presenter. Älskar att ge presenter, bästa som finns! Blir dock galen när man inte hittar något till en viss person som inte heller vet vad den önskar sig. Man ba 'happ, du får kol i julklapp'.
 
Dagens Diss: Vädret. Alltså enda positiva med att gå till bussen kvart i sju är att man ser soluppgången men nu är det dimma och nå jäkla "welcome to silent hill"-trams. Aja, kunde varit värre. Never forget den gången det spöregnade så mycket att jag var blöt resten av dagen på jobbet. Noll av fem toasters. Ingen rekomendation någon stans.

Kommentarer
Postat av: Alva

Haha alltså Jaaa den där guacamolelåten! Gått så långt för mig & mina kompisar att det blivit värsta internskämtet ;)

Svar: hhahahah den är heeeemsk!!
Josäfin

2015-11-15 @ 21:13:18
URL: http://alvapalvaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0