LONDON TIPS

2013 & 2014.
 
- Shopping såklart! Oxfordstreet har allt man kan önska, favoriterna är Forever 21, Top Shop, Next, Bershka, Victorias Secret (off oxfordstreet men ändå haha), New Look, och Primark såklart. Ska ni förbi primark är mitt bästa tips att gå tidigt på förmiddagen och satsa på det stora primarket "längst bort" nära tottenham court road. Större och brukar alltid vara mindre folk - toppen!
 
- Nandos. Gillar ni kyckling, stark mat och vill inte äta för dyrt och fancy men samtidigt inte mc'donalds - perfekt!
 
- Behöver internet för att googla upp var den resturangen eller butiken ligger?? Starbucks har inte bara gott kaffe och något för blodsockret - det finns också alltid gratis wifi. Perfekt ställe att ta en fika på mitt i alla shopping och uppdatera instagram.
 
- Sightseeing?? När vi var här 2013 tog vi en dag av vår vecka och gick runt hela London! Några små undantag med att ta tunnelbanan också såklart men för det mesta så gick vi. London Eye, Big Ben och Hyde Park är iallafall tre saker man borde se och strosa runt i! Är man där runt jul är julbelysningen amazing!
 
- Pontis Italian Kitchen! Vår favorit resturang på Regent Street, bland det godaste som finns! Kom igen, alla gillar italiensk mat: pizza, pasta, risotto och underbara efterrätter! Ligger i närheten av Tops Shop; leta upp ett starbucks och googla fram närmaste väg dit för annars missar ni något!
 
- Boots! Behöver du hitta nytt smink? Snygga nagellack? En ny bodyscurb? Ett apotek? Boots har allt, typ som vår sminkavdelning på Åhlens men betydligt mycket bättre och större. Utbudet är oändligt och du hittar ett boots i typ varje hörn av England. Gå in, spendera alla dina pengar, gå ut lycklig. Att vi dessutom lyckas pricka in alla deras "ta tre betala för två" erbjudanden har inte heller varit helt fel.
 
- Cambridge Market. Söker efter något mysigt att göra en söndag - åk till Cambridge och gå på marknad! Jättemysig del av staden, marknaden pågår året runt men har lite extra på söndagar. Lite udda kläder, skor, smycken och andra konstnärliga ting - så mysigt!
 
- Utgång?? Är ni öppna för förslag tipsar jag om att hitta en promoter som kan fixa er en bra deal, kan ju säga att när vi gick till DSTRKT blev vi uppfångade av en som fixade gratis drinkbord till oss. Tja, den kvällen har ni nog hört om förut, en episk kväll. Gick inte en meter utan en fullt påfylld drink. Men hur som helst - vet ni inte vart ni ska, haffa tag i en promoter! De går runt ca överallt på kvällarna. Rekomenderar DSTRKT annars men kan ju vara lite partisk haha!

Kommentarer
Postat av: Vanessa andersson

en stor dröm att få åka dit för min del!! :)

Svar: Hoppas den slår in, underbar stad :D
Josäfin

2015-11-19 @ 20:31:13
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Åh, grymma tips för mig som vill åka till London :))

sv: Taaack :D :*

Svar: Det borde du verkligen, sjukt mysiga och roliga resor har jag haft dit!
Josäfin

2015-11-19 @ 20:53:39
URL: http://goforfit.se/
Postat av: Nathalie Andersson

Vilka bra tips! Hoppas på att åka till London nästa sommar, verkar så mysigt och roligt :D

Svar: Så himla härlig och fin stad!
Josäfin

2015-11-19 @ 21:13:09
URL: http://nnathalieanderssons.myshowroom.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0