typical hästbloggare

 
Min blogg ska bli något stor!! Ska helst skrivas i varje inlägg om du vill ha en stor blogg. Lovar att det är det mest intressanta du kan läsa, om hur den här bloggen kommer att bli stor!! Men ingen vet hur, den ska bara bli det. Eller rättelse, den kommer att bli det!! För jäklar vad denna blogg är bra!! Ctrl v och repeat varje dag.
 
- Behöver ny bättre kamera för bättre bilder. Hur ofta läser jag inte om folk med samma kamera som jag som klagar på dassiga bilder och suddiga bilder? Många som gör detta kommentar till och med på min blogg och frågar vad jag har för kamera. Tja don't blame the camera, lär dig att använda den till fullo innan du köper en ny. Vill du uppgradera dig, köp ett objektiv. 
 
- Alltid ska folk hängas ut!! Så roligt att när någon baserar ett inlägg som kritik på någon annans inlägg så är man uthängd, även om inga namn nämns. Och om någon lägger ut en vinnar bild från falsterbo är det fullt okej - om man skriver snälla saker såklart för om man skriver att hästen gapar eller så då hänger man ju ut den stackars människan som inte vill ha några blickar på sig och helst vill vara anonymast i världen och bara rida i sin ensamhet på sin häst!!! Fast den tävlar ändå nationellt och har setts av tusentals människor.
 
- Rider med snodd / graman osv - men använder den absolut inte!! Hur ofta hör man inte den? Om hur fin hästen går när den böjer fint på nacken och att när ifrågasättandet av snodden kommer så är svaret enkelt: men den hänger ju bara / den används inte! Jaha, men varför har du den då? För går hästen inte lika "fint" med "en snodd som bara hänger" som utan - ja newsflash, då används den. 

Kommentarer
Postat av: Linda B

Haha, always on point!!

Svar: TACK :D
Josäfin

2015-11-08 @ 21:50:50
URL: http://nouw.com/lindabergqvist

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0