we know very well who we are, so we hold it down when summer starts.

 
käkar mat & låser ut elin. okej hon sitter i england men låste ut ipade iallafall. vi ba "rädda elin!! död eller levande!!"
kirrade årets julkort och felix var såååhäääär glad över att få paket. sa inte alls till honom att se skit-glad ut. lovar.
 
Igår jobbade jag helg, har typ glömt bort hur man gör. Nejdå, det var inte alls särskilt jobbigt, rätt nice ändå. Förutom att det var riktigt skitväder och regnade. Stannade i stallet och longerade en skitig ponny efteråt, han hade rullat sig i leran och var fortfarande helt blöt. Så mysigt. Sedan drog jag iväg och käkade med grabbarna innan vi landade hemma hos Felix. Felix fick sin födelsedags-present (en månad försent men ändå.. haha har hunnit varit i tre olika länder sedan jag köpte den liksom) och sen unväntade vi Frida & Ronja. Vi skulle nämligen köra våran Secret Santa lottning!! Alltså alla vi drar en lapp i en skål, det personen vars namn man får ska man köpa en julklapp till och sen har vi en dag när får klapparna och ska sedan gissa vem som slagit in dem. Hur kul ju?! Bästa jul-grejen man kan köra med sina kompisar ju. Never forget när jag fick Alex och gav honom ett supernatural kuddfodral när de ligger sådär halvnakna på. Han vart jätteglad, eller ah, hans flickvän Sara blev jätteglad haha! Vi två kan ha fuskat så att jag fick honom för att jag sa att jag ville ge honom det. Onda jävlar som vi är haha! Inget fusk iår dock! Vi hade Elin med oss på skype, Thea på facetime och Anna via snapchat också. Så nu är det bara ut och leta de perfekta presenterna!! Som Paolo Roberto skulle sagt: KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0