who is jay and why is everybody mocking him?

Idag har det snöat och regnat. När jag skulle gå ut med hundarna tvärnitade Pirrie, såg på de stora snöflingorna, fnös och rusade in igen. Önskar lite att jag kunde göra samma sak, var inte taggad på att åka till stallet. Gick en sväng med honom idag, kände mig för sjuk för att bråka och rida ut samt att alla vägar som inte skulle vara längs vägen skulle vara lervälling vid det lagret. Aja, sedan hade vi taco-kväll hemma hos mig! Har ju inte sett mina muppar på över en vecka, tror det var typ ett år sedan det hände sist. Sen tvingade jag med de på Mockingjay part 2, för jag ville verkligen se den nu nu nu! Ska inte skriva så mycket för ska inte spoila ett skit. Var iallafall väldigt nöjd. Slutet var väldigt annorlunda mot vad jag förväntat mig, var först lite besviken men sedan mycket nöjd att det inte var så mainstream. Har ju inte läst böckerna, hade tänkt göra det men efter att inte kommit till skott när vi såg Catching Fire så bestämde jag mig för att se klart filmerna först. Bra val ändå, hade bara blivit spoilad av en grej så var så spänd. Helt klart sevärd iallafall, men än så länge tror jag att Catching Fire är min favorit del. Vill säga att jag gillade del 1 av Mockingjay mer men är svårt att säga innan jag hunnit se den igen eventuellt smälta allt lite. Aja, nu ska jag sova. Borde sova för typ fem timmar sen, ska upp 04.30!! Shit sluta blogga och sov Josäfin. Bjuder på två fina snaps iallafall, vi hade problem med parkeringen så fick stressa liiiiiite till filmen. Och med lite menar jag filmen började när vi klev in i salongen. Fint folk kommer alltid lite sent.

Kommentarer
Postat av: Alice

Alltså hela Hunger Games trilogin är så episk och så mäktig! Jag var lite rädd för att jag inte skulle gilla denna filmen lika mycket, p.g.a. att det typ skulle vara för mycket krig men samtidigt hade jag jättehöga förväntningar då jag tyckt väldigt mycket om alla andra filmer och böckerna är några av mina favoritböcker. Men jag var verkligen jättenöjd med denna filmen! :D

Svar: Jag var bara rädd att de skulle göra värsta grejen av "kärleks triangeln" nu i sista filmen, tur att de fokuserade på det viktiga!
Josäfin

2015-11-21 @ 00:09:22
URL: http://nouw.com/alicetjarnen

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0