typical hästbloggare

 
- Får vi kritik ska vi slänga över skit på någon annan. Exempelvis "Om ni tycker dressyr är hemskt tänk då hur mycket värre det är i hoppning!!" eller som jag nyss stötte på i en blogg "Alla klagar på att jag inte kan rida min häst i form, varför klagar ni inte på alla NH ryttare som inte rider sina hästar i form!!" Jajamän, duktigt!! Nu ser du genast mycket bättre ut! Utmärkt kritik-hantering. A+
 
- "Min tränare har rätt och du är dum i huvudet." För man vet att man alltid har rätt i precis allt om man använder det argumentet så fort något ifrågasätts. Din tränare har ju stenkoll och kan omöjligt ha brister, det borde alla dina läsare veta!! (även om ingen av läsarna har någon aning om vm din tränare är)
 
- Lägger upp bild endast för att hästen böjer på huvudet. Detta är nog något jag stör mig mest på, riktigt pinsamt att skriva att "hääääär på bilden går den perfekt" när bakbenen är i kina, ryggen är längst ner i jordens kärna men jääklar var fint med nosen i bogen och ihoprullad nacke! Ser detta så ofta, särskilt i galopp när man tar bilden när hästen är på bogarna för att då är huvudet längre ner. Men hästen ser också framtung ut och tja PÅ BOGARNA. 
 
- Nytt stort samarbete / sponsor!! Okej, vissa har bra med sponsorer och får in massor av extra slantar på bloggen, men nu sackar vi om dem som låter som H&M har börjat sponsra dig istället för Malin Baryard såfort du får lotta ut ett egendesignat skal med caseapp. 

Kommentarer
Postat av: Hannah Rylander

Vilka härliga bilder ;) <3

Svar: Tack :D
Josäfin

2015-10-10 @ 17:21:24
URL: http://hannahrylander.spotlife.se
Postat av: Alva

Hahahah Jaaa den sista ;) eller typ "Östergötlands största hästblogg" man ba eeeehhhh alltså det finns typ 5 bloggar i det länet, grattis?

Svar: Men eller hur?? Även om bloggen är stor så låter det SÅÅÅ B om det inte är någon jättestor stad!
Josäfin

2015-10-10 @ 19:31:30
URL: http://alvapalvaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0