typical hästbloggare

 
- Älskar mina haters <3<3 För man är ju hellre jätte-känd för att folk hatar en eller en halv-kändis som många gillar. Haters makes you famous liksom. Tänk alla företag som kommer vilja arbeta med dig för att du är känd?! De skiter nog i att du skriver om saker som får folk att hata dig, alla publcitet är bra publicitet!!
 
- Är bäst på att rida - men får inga hästar att rida. Samma med folk som rider på ridskola som ska vara "bäst i gruppen" eller rida i den allra mest avancerade men ändå inte får komma ut och tävla. Kan bli så störd på dessa klagandes, för även om du själv tycker att du är Rolf Göran behöver inte alla andra tycka det. För det låter väldigt otroligt att du är bäst på hela ridskolan men att alla andra andra som rider i mindre avancerade grupper får komma ut och tävla? Lika konstigt vore det om du nu rider bäst i Sverige men att ingen låter dig rida sina hästar?
 
- Nytt starkt åsiktsinlägg!! Tja folk som skriver det vet nog inte riktigt hur man provocerar riktigt då det mesta handlar om saker som ingen riktigt har några stora åsikter om (typ grimmor) eller så är de skrivet så att ingen alls ska bli trampad på tårna och åsikten somförmedlas är att båda sidorna är bra, ex så är halsring coolt men gran prix är lika coolt obs bara mina åsiker, hata inte!
 
- Får alltid näthat för att alla är så avundsjuka på ens liv. Gäller väl alla bloggare egentligen, för hur många gånger har man inte läst inlägg efter inlägg om hur mycket "hat" dem får. Näthat är jättehemskt, skillnaden på detta är väl att folk som får näthat inte tar upp det så ofta och att de som jämt och ständigt gör det anser att en fråga eller kritik är närhat. Vill man verka känd görs allt om till näthat! Även om frågan från början bara var hur man tänkte när man exempelvis planerade att starta 110 med sin ponny innan årsskiftet när man inte ens varit ute på clear round...

Kommentarer
Postat av: Linn

Neej nu ljuger du!11!! Jag är faktiskt bäst i på min ridskola, de säger tillochmed läraren!!! Bara för jag inte får tävla som alla mina älskade haters säger så betyder inte det att jag är dålig!1!!1!! DU KAN FÖRVÄNTA DIG ETT JÄTTELÅNGT INLÄGG OM DETTA PÅ MIN BLOGG SEN.

#blirlitejobbigtomdutrorjagärseriösXx

Svar: HAHAHA ser fram emot detta långa inlägg!! ;) ;) Skönt med bloggar med lite humor!
Josäfin

2015-10-24 @ 20:05:18
URL: http://lozt.se/
Postat av: Amanda & ridtravaren Lilleman

SÅ SANT!!!

Svar: HAHA visst?!?!
Josäfin

2015-10-24 @ 21:06:02
URL: http://bagheeraomalley.blogg.se
Postat av: Robyn

Det är så trist med hat verkligen...

2015-10-24 @ 22:45:01
URL: http://fotoarkiv.blogg.se
Postat av: Alma Lindberg

HAHHHA bästa på länge

Svar: TACK!! :D
Josäfin

2015-10-24 @ 22:53:19
URL: http://nouw.com/almalindbergg
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Haha åh vad detta inlägg gav mig ett gott skratt!

Svar: Roligt att höra! :D
Josäfin

2015-10-25 @ 08:55:10
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: Vanessa andersson

ahaha!! Klockrent! :D

Svar: TACK haha :D
Josäfin

2015-10-25 @ 12:42:44
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: Felicia Ericsson

hahahah detta assså

Svar: haha kul att det uppskattades!
Josäfin

2015-10-25 @ 23:21:02
URL: http://feliciaericsson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0