why you should watch iZombie:

 
Serien handlar om Olivia, varls liv var helt som det skulle. Hon hade en lovande karriär som läkare och en underbar färstman - som allt försvann den dagen hon följde med några kollegor till en båt-fest och vaknade upp som en zombie. Hon jobbar nu på bårhuset för att ha tillgång till hjärnor och har gjort slut med Major, färstmannen, som inte har någon aning om varför. Den enda som vet om hennes hemlighet är hennes co-worker Ravi som hjälper henne forska efter ett botemedel. Medan får Liv kontakt med en polis som hon senare kommer hjälpa lösa oknäckbara fall genom att äta offrets hjärna. För varje hjärna som Liv äter tar hon på sig personlighetsdrag och får flashbacks från personen som hjärnan tillhört innan vilket hon använder till sin fördel när hon hjälper poliserna med ursäkten om att hon är synsk. Samtidigt upptäcker hon att hon inte är den enda zombien där ute och att hon hör om fler och fler fall som låter zombie-liknande: är det någon där ute som skapar fler zombies, och isåfall varför?
 
- Huvudkaraktären heter Olivia More. Aka Liv More. LIVE MORE OCH HON ÄR EN ZOMBIE?!?!? epic
- Ravi är episkt. Just a pure cinnamon bun. He needs to be protected at all cost.
- Den är otroligt välgjord med bra skriva karaktärer och intressanta och smarta plots och brott. Samt bra humor och underhållande situationer. A+
- Liv är olika personer i varje avsnitt beroende på vilken hjärna hon äter - skrattar så mycket åt Clives reaktion varje gång (polisen hon hjälper)
- Några av de personlighets-drag hon absorberar är bland annat en relations-rådgivare, hacker, adrenalin-junkie, en kleptoman och favoriten: frat-boy. 
- Den är av skaparna från Veronica Mars och är baserad på en comic - aka Liv är en superhjälte.
- Vill du se en spännande, underhållande och välgjord serie så har du den här - iZombie. 

Kommentarer
Postat av: - Caroline

Kanske borde se :D

Svar: Verkligen :D
Josäfin

2015-11-05 @ 11:02:50
URL: http://carolinestrandberg.devote.se
Postat av: Fanny

Den är så bra, man får alltid ett gott skratt när man kollar på den :) Där har dom verkligen lyckats!

Svar: LOOOOVE IT
Josäfin

2015-11-07 @ 13:47:35
URL: http://stoponnysarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0