q/a answers

Zuzanna:
Vad har du för framtidsplaner med bloggen? 
Att ta den så långt som möjligt! Skulle vara drömmen att kunna ha den som ett sido-jobb som drar in något extra i månaden eftersom att jag älskar att blogga så mycket!

Vilka bloggar läser du? 
Jag läser massor med bloggar, de flesta jag läser dagligen finns i min sidemeny som länkar! (sämst på att använda följ-verktyg så som bloglovin)

Har du några speciella åsikter om hjälptyglar, bra/dåligt? 
Är väl inte mycket för hjälptyglar, kan tycka att det känns smaklöst att de flesta skriver om hur de rider med graman eller snodd "men att den inte används" - varför använder du det då? Sett alldeles för många stackars ridskolehästar som krullas ihop med en snodd och ryttaren som tror att den helt plötligt blivit Jan Brink för att ridläraren inte poängterar att formen kommer från bakbenen, dock är det bara min åsikt! Användningen av hjälptyglar är ju en smaksak!
 
Johan:
Vad lyssnar du på för slags musik? 
Allt ifrån metal till punk till pop. I min lista hittar ni allt ifrån bring me the horizon till kesha, no jokes. Mestadels punk-rock, mycket rapp på senaste tiden och pop-rock just nu dock. 

Vilket/vilka fotbollslag håller du på?
Dom som vinner? Nja har ingen kolla så ska inte yttra mig offentligt haha! 
 
Anonym:
Tänker du skaffa en stor häst också sen? 
Vissa dagar önskar jag vekligen att jag hade en! och andra dagar önskar jag att jag samlade frimärken haha
 

Hur gammal är Amigo? 
Han är född 2002 så är väl 13 år iår!

Vilken ras är Amigo? 
Han är en korsningsponny från england så vet egentligen inte alls!
 
Lovisa:
Vad fick dig att börja rida bettlöst och när började du med det? Någon speciell händelse som fick dig tänka om? 
Red ett bra tag med både bett, repgrimma och halsring men sen flöt det mer och mer ut i sanden. Kommer ihåg sista gången jag red med bett som inte var tävling var ett dressyrpass på ängen som gick så dåligt att jag började gråta. Lovade migsjälv och Amigo att vi aldrig skulle ha bett igen, och det har vi inte med undantag från en startfälttävlan. HÄÄÄÄR kan ni läsa vår resa!

Vad tycker du om andra som rider med bett? 
Tycker inget speciellt, kan man hantera bettet bryr jag mig inte det minsta. Personer som missbrukar det gör mig ledsna och irriterade, precis som personer som missbrukar annan utrustning som sporrar, spön eller repgrimmor!

Tror du eran relation hade varit annorlunda om du hade ridit med bett? 
Verkligen, tror att Amigo fortfarande varit den där "snälla men livlösa" hästen som ser ut som han bott hela livet på ridskola och tappat gnistan. Han har fått så mycket mer självförtroende sedan bettet försvann!
 
Kan du någon gång tänka när du ser någon rida "den hästen hade gått bättre bettlöst"? 
All the time. 

Har du tävlat något? I så fall - hoppning eller dressyr och hur gick de? :)
Jag har tävlat lokalt i hoppning under 2010 och har även gjort en startfälttävlan och en klubbtävling i dressyr! Är så nöjd med alla våra hoppstarter och Amigo tycker att det är såå kul med uppmärksamhet och publik haha! Skulle vilja ut och tävla mer bara för den känslan. Dressyren gick väl sådär och i terrängen på startfältävlan slängde han av mig efter vattengraven - vilket jag var glad över för han var galen haha! 
 
 
det kommer att komma en del två med svar + en vlog där jag valde ut 10 stycken frågor!

Kommentarer
Postat av: Dixi Wonderland

Vilka snygga bilder :D

Svar: tack :D
Josäfin

2015-09-11 @ 13:56:47
URL: http://dixiwonderland.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0