mina bästa bakis-tips!!

 
Hejsan, tänkte fixa ett inlägg åt mina 18+ läsare (hint hint, haha) som gillar att gå på krogen eller festa och inte vill må piss morgonen efter. Har faktiskt bara haft två-tre riktiga bakis-dagar där jag mått riktigt dåligt, (vilket en var heeeelt oförtjänat och jag gjorde en vlog om HÄR där jag lagar pastagratäng, bästa bakismaten hint hint) och brukar annars vara ganska pigg i vanliga fall också. Men eftersom att jag förr mestadels jobbade både lördag och söndag så var det aldrig tid för att vara bakis!! Det var upp och hoppa, så skulle man vara fräsch och på bra humör för att sälja färg. Därför utvecklade jag dessa bra system för att orka festa till fyra på natten och sedan upp och jobba. 
 
  • Samarin. Okej. jag använder samarin till allt men trust me on this one. Gör ett stort glas samarin, ställ vid sängen och sedan när man vaknar typ 6-7 och är jätte-törstig så sveper du glaset och sedan lägger du dig och sover en timme till. Vaknar upp nästa gång - mår som en dröm. Eller ah, inte som ett wreck iallafall haha. Behövs extra styrka drick ett glas innan du går och lägger dig också. 
  • Cheeseburgare. Aldrig fel att äta något, kan lova att donkens cheeseburgare är ett perfekt val. Går ner snabbt, är billigt och brukar vara lätta att får tag i. Beställ en stor mugg med vatten till, u will thank me later I promise. Lovar, de har magical powers.
  • Jordnötssmör. Läste någon gång på tumblr att jordnötssmör var en bra anti-bakis grej. Att en sked jordnötssmör ska vara lika effektiv som att äta en macka. Kan ej svara om detta är sant men can't hurt haha. Har inte vaknat bakis de gånger jag testat iallafall men det kan ju ha med annat att göra.
  • Bakis-pizza. Har man tur och inte ska jobba rekomenderar jag starkt att du och dina vänner har en sleepover och käkar pizza dagen efter, lovar 10 av 10! Annars, se till att äta pizza kvällen innan och spara ca tre bitar att dra i dig innan jobbet. Gott, lätt att få ner och sedan är du ready to go. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0