serie-update [vinter/vår]

 
Okej så nu har många av höstens/vinterns serier haft sina avslutaningar och vi inväntar våren och sommarens. Vad har hänt, vilka säsonger spårade och vilka stepped up their game?? Okej så lets get started. Skriver en lista på de större serierna jag följer som haft mid-season eller liknande. Annars tycker jag att denna vår varit helt okej, alla mina mini-serier håller måttet som vanligt (modern family, brooklyn 99, new girl, big bang theory osv) och de övriga har också varit bra. Shannara Chronicles överträffade förväntingarna och jag gillade den faktiskt. Hade nog aldrig gissat att MTV skulle langa ut en snyggt gjord fantasy-serie med damn! The Fosters och iZombie rullar på som vanligt - alltså bra! Är glad att Jesus är tillbaka i the fosters, tyckte hans karaktär var tråkig förut men damn it has stepped up! Böjade se Hit The Floor och den säsongen som gick nu i vinter höll också måttet! Tror de var de flesta?? Aja, let's continue! SPOILER ALERT btw, kommer eventuellt att spoila något så nu har ni iallafall blivit varnade!
Shadowhunters: Min klara favorit denna vinter/vår! Damn, en eventuellt ny favorit-serie on the run alltså. Nog för att jag var skeptisk när jag började, inte riktigt köpte Clary osv. men måste ju erkänna att jag är lite fast. Har börjat gilla ca alla karaktärer, gillar plotten, att serien är välskriven, älskar casten och är offeciellt malec-trash. Är mycket pumped på att se vart denna serie tar sig i nästa säsong. Hur tycker ni andra som var skeptiska i början?? Ändrade ni er efter ca halva säsongen som jag hehe??
 
Teen Wolf: Ja vad ska man säga? Alltså hade ju lite förväntningar på denna säsong ändå men alltså de jag gillar mest är typ när de bara hänger i skolan eller nått?? Desert Wolf plotten var ju hur tråkig som helst, för lite Lydia, ALLDELES för lite Derek men däremot kammar dem hem priset för fulaste animerade monster någonsin. Också så väntat att det skulle vara någon de kände som var monstret samt tråkigt avslut (plus psyko när theos syster ba kommer upp ur golvet??? wtf). Alltså jag älskar ju karaktärerna men ca allt annat är bara helt ointressant. Det enda avsnittet jag var taggad på var när monstret attackerade under lacrosse-matchen men det avsnittet var de ju tvungna att klippa upp med backstorys såklart :))) Nää alltså, kan nästa säsong bara vara mina babys som gör ingenting jobbigt?? Can we please have this now?
 
How To Get Away With Murder: Det jag älskar mest med denna säsong är att alla ändå blivit riktigt vänner med varandra! Älskar ju karaktärerna och gillar att se dem umgås tillsammans. Lite för mycket Analise drama kanske, hade hellre sett dem lösa fall eller sett gänget umgås men it goes. Wes plotten var juförsig rätt intressant men däremot så var slutet lite drygt. Men over all så tycker jag att denna säsong varit så bra. Alla karaktärer har vuxit så mycket och det är så intressant att se! More of this please! Så är taggad på att se mer, hoppas dock att det går tillbaka till att lösa lite fall också för jag gillade faktiskt det, haha brukar alltid vara tvärt om men det betyder väl att dessa fall alltid är good shit.
 
Pretty Little Liars: Hahhahahah men alltså jaaa. Vet inte ens vad jag ska säga. Gillar idén på att se hur det gick för alla men hela det här A-is back shit är ju bara sååå tråkigt. Sen ba ÅH GISSA VAD en till Dilaurentis??? SÅKLART. Sen att alla moves on från Rosewood och sen i slutet ba LOL NO låt oss alla hooka up med våra gamka ex och fucka upp allt och jag känner typ att jag är så done med detta. Sen när säsongen var slut kände jag på riktigt "vad har ens hänt denna säsong??". Men tro mig jag lär fortfarande se nästa säsong i sommar, lovar. fråga inte varför. haha. 
 
The 100: Åhhh är så arg!! Hur kan man ta en serie som kunde blivit så bra och ba shit-it-up på tre avsnitt?? Denna serie har varit en av mina favoriter men denna del av säsongen har ju bara spårat. Eller nej, inte spårat men alltså bara kaosat?? Alltså jag har ju joinat the movement efter att Lexa blev skjuten av en random pistol-kula (min tumblr är i kaos och jag har blivit meddragen). Men jag ville fortfarande inte ge upp hoppet (för började dra ihop sig med 13 station osv) men nu när Lincoln blev dödad också så kände jag nästan bara nää. Kollar 99% pågrund av Clark & Octavia, my ray of sunshine. För alltså, Bellamy har gått tillbaka till tidigt säsong ett Bellamy, Jasper gör inget, Monty får ingen screen time, Jaha är out of control och stället styrs av en maniac som folket ba röstade fram??? - Murphy är typ den enda andra karaktären jag gillar att följa just nu haha. Nej men har faktiskt inte sett fredagens avsnitt än men är mycket besviken på vad som hänt hittils. Vad tycker ni?? Är ni lika heartbroken som jag?
 
Shameless US: Alltså förra säsongen var ju kaos. Fiona lämnade sin familj, mitt OTP of all time förstördes (nej de gjorde inte slut de förstördes) Lip whinade och vem fan vet vad Frank gjorde. Nej alltså på riktigt så hade jag noll förväntingar men har nog bestämt mig för att denna säsong var ganska bra. Trodde Debbies bebis plot skulle suga men det gjorde den inte?? Ians plot var också bra och Fiona var inte bara shitshow plus älskade Kev/V/Svetlana?? Haha. Dock så får ju Frank alldeles för mycket screentime fortfarande men äntligen så var ju Sammie borta för evigt kan man ju hoppas. Enda som saknades var Mickey liksom. Men Mandy comebak!!! JAAA. Aja, har funderat massor om säsongen var bra eller meh, men alltså måste nog säga att jag gillade den ändå. What did u think??

Kommentarer
Postat av: Liene Svärd

Tack så mycket :D

2016-04-12 @ 09:17:21
URL: http://piggigen.blogg.se/
Postat av: Alice

Alltså The !00... Jag är så besviken, arg, ledsen, upprörd och ännu mer besviken. Det var verkligen en av mina favoritserier, men det som de gjort är inte okej på något sätt! Saknar hur det var innan så mycket. </3

Svar: VERKLIGEN
Josäfin

2016-04-12 @ 19:35:20
URL: http://nouw.com/alicetjarnen

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0