well, who's this? going for the kiss; i'm probably gonna yosh in your mouth because it's 5 past 3, i can hardly see and i'm on the verge of passing out.

 

Vad gör du helst en ledig dag?

– Det beror helt på humör! Antingen vill jag ha fint väder, åka iväg på något roligt äventyr och sedan någon fest eller utgång på kvällen med massor av mina favorit-cupcakes! Så antingen vill jag ha fullt ös medvetslös eller så vill jag att det ska regna, en sovmorgon och sen typ serier med chips och dipp hela dagen. Så mysigt ju haha. Nej som sagt, beror helt på humör.

 

Nämn tre saker man kanske inte vet om dig:

– 1. Paramore var det första bandet jag verkligen började gilla och också min första konsert någonsin! Därför kommer bandet alltid vara ett av mina favoriter någonsin, Hayley is a queen! 2. Jag har Skolios (dvs en S-formad ryggrad) och har blivit behandlad för det. That was some shitshow. 3. Jag sover alltid med duntäcke (även på sommaren) eftersom att jag tycker att det inte är lika skönt att sova med ett lakan eller liknande. Har hellre dörren öppen till det är typ kallt och drar sedan på mig mitt duntäcke och sover som en sten haha.

 

 

Är du social?

– Oftast är jag väldigt social och hittar gärna på saker flera dagar i veckan! Haha, kommer ihåg en kollega förra sommaren som ba "Men hur kan du vilja göra saker efter jobbet typ varje dag efter att ha pratat med kunder hela dagen?? Jag vill typ aldrig se en människa igen när jag slutar!" Nej men jag är till 99% alltid på. Dock kan jag tycka att det är lika skönt att vara ensam hemma. Dock så slutar många av mina "ahh ska ha en skön ensam hemma kväll med god mat och film" i att jag typ ringen en kompis klockan tio och ba "ehh ska vi åka till max och köpa lyxshake??". Så är det fest, säg till mig. I will B there haha.

 

Var i världen skulle du vilja befinna dig nu?

– Något varmt ställe med massor av vänner skulle inte sitta fel! Eller ah, någonstans som inte är Sverige me några vänner skulle inte heller vara fel, är inte så petig. Det bara regnar och är storm här?? Håller dock på att bli vår och valborg är runt hörnet, men efter det lämnar jag gärna Sverige en weekend för miljö-ombyte och annat roligt! Typ shopping, fest, massor av god mat och allmänt mys låter bra. 

 

 

Hur såg ditt liv ut för tio år sedan?

– För tio år sedan var jag 11 och inte så pepp på livet så kan ju drastiskt säga att 11 åriga Josäfin inte ens kunnat föreställa sig hur bra livet skulle visa sig bli. På roligare håll så kom en liten tjock och fläckig ponny in i mitt liv för tio år sedan i höst och det var ju ändå ganska bra! Fatta att jag haft Amigo i snart 10 år?? Hur sjukt! Så långt vi har kommit trots flera svackor och steg bakåt (som vi är lite i just nu). Så många minnen man har med den hästen alltså. Tror ingen av oss hade kunnat gissa hur livet skulle se ut tio år senare; jag med en underbar vänskapskrets, helt annan syn på livet och på migsjälv och att Amigo skulle kunna hoppa hinder utan träns samt att den snälla, lugna ponny vi köpte skulle bli, ah, satan haha! Näråå.

 

 

Föredrar du att vara framför eller bakom kameran?

– Föredrar helt klart att stå bakom kameran. Kanske mest för att jag gillar att ta bilder så mycket men är inte alls kamera-skygg på något sätt! Jag har en vlog-kanal liksom haha. Ibland kanske jag ber någon ta nån bild om jag ser flawless ut för att det måste dokumenteras men det är bara ibland. Gillar kanske mest att vara framför kameran när jag är på hästryggen men är sällan jag bangar att vara med på en bild. Oftast slutar det dock med att jag gör en jätteful min som senare blir postad på typ instagram eller något haha! Är inte jättebra att vara seriös på bild dock, men det är ju en annan femma.

 

Vad var din senaste lögn om?

– Oj, jag har faktiskt ingen aning?? Kanske att jag sa till mamma i lördags att jag inte kunde följa med och springa för att jag måste hinna duscha och fixa mig tills bussen skulle gå om 50 minuter? Frida skulle ju faktiskt köra in oss till Uppsala haha. Fast det visste jag juförsig inte då. Äh jag vet inte. 

 

 

Något du aldrig skulle ta på dig?

– Alltså bootcut. Jag tycker verkligen att det är så himla fult. Helt vida byxor funkar även om jag själv föredrar svarta svintighta höga jeans men alltså blandningen av dessa två i ett bootcut format är faktiskt hemskt haha. Sorry alla bootcut fans där ute men ni kommer inte hitta mig i ett par bootcut jeans levande.. Säger jag nu. Pin om jag inte klär mig i något annat nästa år?? Fast nää är ganska bra på att hålla vad jag lovar. När jag var typ 5 skulle vi åka skidor och jag åkte rakt ner i ett dike och sa att jag aldrig i hela mitt liv skulle åka skidor igen och tja, det har jag ju inte gjort haha! Man måste ju stå fast vid sina principer eller hur???? Okej, detta svar kanske spårade lite.

 

Favoritserie?

– Åh, så svår fråga just nu!! Jag måste kanske säga shadowhunters just nu?? Alla mina top 3 forever (teen wolf, shameless us, supernatural) har ju dalat en del samt att the 100 gått åt helvete?? Orphan Black är dock sjukt bra, taggar så till nästa säsong och sedan har vi How To Get Away With Murder & Please Like Me??? Ahh så många bra serier men så få svar!! Haha fråga mig i höst så kanske vi kan se om jag fått mina serie priorities straight. 

 

bjuder på några mysiga sommar-bilder från några sådär extra bra dagar.

Kommentarer
Postat av: Celine

Shadowhunters är såååå bra! Och håller med om the 100 :/

Svar: VISST??
Josäfin

2016-04-20 @ 16:04:55
URL: http://celinelf.blogg.se
Postat av: Freia

Håller med om bootcut jeans, svinfult!

Svar: I KNOW
Josäfin

2016-04-21 @ 16:03:26
URL: http://freiavahlsten.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0