who i thought might just save your life but he couldn't, so you died

okej, vill göra en veckans men är bara tisdag så blir förra veckan och dennas två dagar! 
 
"Denna" veckans motto: "livet är för kort för dålig bea" - när jag plus två studenter ska handla budget och inte kan motstå att köpa lohmanders bearnaisesås haha
 
"Denna" veckans bästa: Valborg på lördag juu! Är så taggad på att dricka champagne hela dagen och äta jordgubbar i solen. Kommer anta att det är sol. 
 
"Denna" veckans bästa del 2: Att vi ska fura mysborg på söndag!! Aka champagne brunch. Klockan 10. Undra hur bra ide man kommer tycka att detta är när man vaknar haha. Den som lever så se. Är dock alltid tagga på "dagsfylla", brunch och kubb!! Även fast jag suger på kubb. Men dagsfulla josäfin däremot, hon är en pärla!! (tycker hon själv, lite på mig hon suger)
 
"Denna" veckans sjukaste: Alltså tanten idag som ringde och trodde att hennes rabatts dragits för hon kunde inte hitta det på kvittot. "Men ta med kvittot in här som kollar vi det" svarade jag. "Nähä du lilla gumman det kan du allt glömma! Jag har precis kommit hem, aldrig att jag går ner igen." svarade hon. Oj, glömde att jag har magiska ica-krafter som gör så att jag vet vad det står på precis vartenda kvitto som delas ut?? "Nej men jag tänkte nästa gång du kommer ner och handlar ta med kvittot :)" Man måste ju tydligen vara trevlig även fast man blir kallad "lilla gumman" när man försöker hjälpa folk som ringer för att be om hjälp. Ah det uppskattas. ha eller inte.
 
"Denna" veckans uppskattning: Alla trevliga kunder jag hade idag! Flera som tackade för trevligt bemötade (hände dock bara efter lunch och en redbull, var en levande död på förmiddagen haha) och många som bara var allmänt trevliga och pratade! Uppskattas alltid med folk som kan prata eller skoja lite när man sitter där dag ut och dag in och blippar varor! 
 
"Denna" veckans låt: Har haft denna på hjärnan båda igår och idag, blir inte av med den!! Den är dock väldigt bra så det är ju inte så illa iallafall
 
"Denna" veckans upptäckt: Har ni smakat nya redbull med smak av kiwi?? Vi har special pris på redbull denna vecka så köpte en på lunchen idag pga behövde livs-energi och jäklar, den var faktiskt riktigt god! Var inget fan av den med tropiska frukter men denna har jag redan köpt hem fler av. Tips tips!!
 
"Denna" veckans serie: Alltså Game of Thrones är ju tillbaka!! Åhh mina mysiga måndagar med frukost och GoT är äntligen tillbaka! Ni som följer, vad tyckte ni om första avsnittet?? Jag tyckte att det var bra men inte lika bra som jag hoppats! Det var inte wow men inte dåligt. Det var ... ?? bra?? Är taggad på att serien är tillbaka hur som, men kan you know who börja leva igen?? Har inte sett denna göra inget under jättemycket screentime i fyra säsonger för att den ska dö??
 
"Denna" veckans önskan: Fint väder på valborg, kom igen?? Det blir kul?? Kanske kan göra upp för det valborget där vi vart strandade i en snöstorm mitt i natten??

Kommentarer
Postat av: Alva

Asså helt ärligt så tycker jag GoT inte var överdrivet bra denna vecka.. Får hoppas "duvetvem" börjar leva, blir typ arg annars. Enda bra var typ slutet med lady melisandres (personal opinion)

Svar: OMG JAAA HHHEHEHE
Josäfin

2016-04-27 @ 11:58:55
URL: http://alvapalvaz.blogg.se/
Postat av: Caroline och unghästen Stina

Haha! Lunch och Redbull kan bota det mesta! Älskar rapporter från "den andra sidan", om hur folk man möter i sin vardag själva uppfattar situationen. MVH / En sån där som alltid har hörlurar och vägrar ta av dem när jag kommer till kassan och slår in pinkoden men glömmer trycka OK på "Godkänn belopp" så att kassörskan tycker jag är helt dum i huvet när hon tillslut får skrika: GRÖN KNAPP!

Svar: hahahaha!!
Josäfin

2016-04-27 @ 12:57:52
URL: http://nouw.com/carolinesh%C3%A4stdr%C3%B6m

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0