i love the things you hate about yourself

• sitter och åter-lyssnar på denna pod, är sjuk och slänger upp en "dagens-lista" tillsammans med lite random ovisade mobil-bilder 
 
 
Dagens Värsta: Slev upp fkn handleden på en frö-kartong? Hur lamt?? Kunde det åtminstone inte varit nå coolt istället för death by chiafrön?
 
Dagens Comedy Gold: När två andra på jobbet frågar Johan (mejeri-ansvarig) vart det ska ställa puckon och han svarar "ni kan ställa er i kylen"
 
Dagens Goda Gärning: Mamma och Poyo kom hem från spanien idag och jag ska göra fruktsallad till dom. LOL skoja ska göra till mig och så kanske det blir något över om dom har tur. Har köpt kladdkake-glass också, har fått massor av rekomendationer av folk på jobbet som ba "har du smakat denna?? DEN ÄR JÄTTEGOD!!" och jag ba meeeen jag vill ocksåååå!! Alltså (haha) är den där jobbiga i kassan som vill prata om allt
 
Dagens Mående: Är sjuk. Feber, ont i kroppen, snorig och dessutom så har en av mina visdomständer fuckat ur och har svullnat. mmm älskar blodsmak i munnen
 
Dagens Mys: När man kommer in till stallet och Amigo gnäggar åt en. Han gör det alltid när man kommer in på morgonen haha, typ GE MIG MAAAT. Men är mysigt ändå. Hahah åh kommer ihåg att jag störde mig så på en person som ba "amigo älskar mig, han gnäggar alltid när jag kommer in i stallet på morgonen" mmmm alltså han älskar mat. Han gnäggar typ åt folk när vi varit på ridläger?? Äh nej men han älskar nog dom också. (haha inte bitter)
 
Dagens Krig: Kriget om kassan. Olof bara snor den. Blir fett lack. Bara låt mig sitta och blippa varor och önska folk trevlig helg för faaan!!
 
Dagens Tagg: Just nu så vill jag bara sova. Håller på att dö. Men allmänt så är jag taggad på mellokväll imorgon!
 
Dagens Besvikelse: ALLTSÅ FELIX SKALDJURS-SOPPA??? Vet ni hur ledsen jag blev när man ska äta denna till lunch och den är 90% grönsaker och 10% soppan? Fy vad äcklig den var. Eller nej inte egentligen, soppan var god men det var som sagt mestadels lite skrumpna morotstavas och liknande. Inte nöjd. -2 av 10 toasters.

Kommentarer
Postat av: Julia Forsbacka

Asså love till detta inlägget. Skrattade högt så det blir goldstar för dig

2016-02-27 @ 08:26:36
URL: http://forcebacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0