serie-update

 
Okej can we get real for a moment in here. Jag ligger ju efter i ca alla serier eftersom att jag total-kvaddade fast i One Tree Hill och har sett 6 säsonger sedan året startade, vilket kanske låter svagt men lägg på jobb, socialt liv och en fkn ponny!! JAG HAR LEGAT I OK?! Enda serierna jag följt ikapp med är Shameless, Teen Wolf, Shannara Chronicles, The 100 och The Fosters. Samt massa små-serier (new girl, modern family, big bang theory, brooklyn 99 osv.). Så är helt efter på massor av serier men det är ändå ganska skönt att följa så få haha? Får kolla ikapp nästa gång jag bli sjuk typ. Brukar binga massor då. Men till saken: Hur kommer det sig att jag är så besviken på både Shameless & Teen Wolf men ändå är jag så taggad på nya avsnitt?! IT MASKES NO SENSE.
 
Okej så TEEN WOLF: Var faktiskt lite taggad på denna säsong men vad händer ens? Ger den ett pris - priset för fulaste animerade monstret någonsin. Buffy did it better typ. VARFÖR ska de slå på så stort när de inte har pengar till de?? När ska de inse att alla älskade showen när det var enkla problem? Den behöver inte nya monster VARJE säsong?? Älskar karaktärerna och senaste avsnitten när de skulle bryta ut Lydia var ju bra mn tyå endast pga vill ha mer Lydia samt att de arbetar tillsammans minus monstren. Enda jag bryr mig om är typ karaktärerna. Vad tycker ni om denna säsong?? För mig var ju säsong 2 var ju toppen och sen har de sakta dalat nedåt?
 
Sen har vi Shameless: Förra säsongen var kaos. Kan varit för att säsong 4 var så sjukt bra men tror allmänt att den var kaos. Bara massor av skit som fick ca alla karaktärer att se dåliga ut genom att göra saker som var helt utanför deras tidigare karaktär, massor av Sammi  som är helt orrelevant samt samma kill-drama med Fiona som i ca alla andra säsonger. Denna säsong hade jag egentligen inget hopp för men tycker ändå att den är rolig att följa, kanske mest för att den känns hemma och inte för plotten. Gillar typ ingens plot? Sen är jag ju bitter att Noel Fisher aka Mickey inte är med längre :)))) Men försöker see past att de dödade de bästa denna show någonsin kommer ha haha. Nej men dela gärna era tankar!!

Kommentarer
Postat av: Celine

Jag ligger alltid efter i alla serier jag ser för att jag försöker se så många och startar nya hela tiden haha!

Svar: hahahah men samma???
Josäfin

2016-02-12 @ 16:52:38
URL: http://celinelf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0