blogg-grejer jag stör mig på

  • BILDER SOM INTE HAR SAMMA STORLEK. Alltså när man ska "bild-bomba" och så är typ vissa bilder 500px, 545px, 600px, 300px osv. Alltså alla är i olika storlekar och bara ser så sjukt oproffsigt, rörigt och allmänt fult ut?! Mitt estet-hjärta gråter typ haha. Jag stör mig typ på att mina inlägg med mobil-bilder om jag blandar stående och liggande eftersom att de stående sticker ut pyttelite på kanten. 
  • BILDER SOM ÄR FULT BESKURNA. När vi ändå är inne på ämnet, hur fult är det inte när folk beskär bilderna i konstiga former? Finns flera som beskär alla bilder i olika fyrkatiga rutor (typ som en kvadrat men inte helt korrekt) för att typ zooma in på motivet? Tycker detta är så fult och även detta ser oproffsigt ut om det inte är gjort med en tanke bakom. Alltså: beskär med en plan eller låt bilderna vara i sin vanliga form! Särskilt om man ska blanda bilderna sedan?? NEEEEJ!! Ska du ful-skära typ två så ska du fan fulskära alla haha.
  • OSERIÖST SÄTT ATT SKRIVA. Alltså, typ smileys mitt i texten, inga punkter och bara allmänt fula meningar. Det kryper i kroppen när jag ser typ fyra meningar ihop-satta till en för att skribenten inte vet hur man använder punkter? I mindre texter så är det väl helt okej, men alltså i en seriös text om nått så ska det vara PUUUNKT! Något störande likt detta jag gör är att jag vill skriva 'haha' typ efter allt. Får typ rensa mina texter och radera dem när jag är klar. "NEJ JOSÄFIN, MAX ETT HAHA PER TEXT SAMLA DIG!!" - Men ah, använd punkt och skriv inte haha efter varje mening alltså.
Vilka saker bloggare gör stör du dig allra mest på??

Kommentarer
Postat av: Sharon

Känner igen mig på sista påståendet eeeekkk. Jag askyr punkter men försöker skriva ett par i mina inlägg och jag håller med om tt "haha" brukar förekomma lite för ofta ugh...

stör mig också på när bilder är fult beskurna, och över redigerade (på ett fult sätt, typ bara mycket kontraster och för skarpa färger. Alltså ingen action eller vad man ska säga) stör mig också på när bilder är jättesmå för då ser man ju inget hahhaha

Svar: Hatar också när bilder är skit-små utan anledning (ex collage eller liknande)! Ser ju inte ett piss utan förstoringsglas???
Josäfin

2016-06-21 @ 17:42:16
URL: http://leggohouse.blogg.se
Postat av: Clara

Jag stör mig på ovannämnda punkter, men jag har ett tillägg på punkten om punkter; personer som skriver ca. fem punkter efter varje mening.
Ett exempel (påhittat, men för att demonstrera det superhemska):
hej..... idag var det sol :) ute.... supertrevligt var det.... med glass :):):) och en promenad..... fint det....
Jag mår seriöst dåligt när jag ser en text som är skriven på det viset. Nu för tiden läser jag de inte ens, då jag inte förstår för fem öre vad jag läser. Och, hur mår personen? Sur? Irriterad? Driver? Kommer några smileys, betyder det att hen är glad or what?
Däremot ser jag inte det på bloggar speciellt ofta, men de existerar i överflöd på facebook. Det komiska där är att det är 40+ som skriver så och det är samma 40+ som klagar på att 'ni yngre' inte kan skriva 'ordentligt'. Hashtag LOL på det.

Svar: AHHHHH JAG FÅR SPUNK PÅ FOLK PÅ TYP FB SOM BA "tack..." VADÅ TACK MED HUNDRAELVA PUNKTER?! Hatar de där punkterna, så sjukt fult!! Haha så sant att bara typ 40+ gör det också!
Josäfin

2016-06-22 @ 01:38:57
Postat av: my

Vill också skriva haha typ hela tiden! Förstår inte varför... så sjukt ful när man läser igenom för att dubbelkolla!!!

Svar: JAG VET man känner sig typ otrevlig om man inte skriver det men är såå fult!! *haha*
Josäfin

2016-06-22 @ 10:13:58
URL: http://monkiapa.blogg.se/
Postat av: Josefine Pehrson

stör mig på när bloggare lägger upp bilder från en photoshoot (typ outfitbilder nån tagit på dem) "shit ser ni hur fin denna bilden blev? fastän den är tagen med *insert valfri kameramodell* och standardobjektiv" man bah ah eller du kanske fick tag i nån som KAN fota denna gången...

Svar: AHHH "obs mobil-bild därav dålig kvalité..." och så är det inget fel på bilden? som om resten av bilderna var proffs-tagna typ?? haha
Josäfin

2016-06-27 @ 19:28:34
URL: http://fantasias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0