lista

 

HAR DU...

Folköl i kylen?

– Nää men står ett flak cider redo att kylas ner och förtäras bredvid sängen haha! (alltså de står bredvid sängen nu, de behöver inte förtäras bredvid sängen)

 

Något husdjur?

– Jajamän! Två hundar (en shih-tzu och en shih-tzu/lhasa apso korsning) samt min lilla inte-längre-så-tjocka ponny!

 

Puder på dig?

– Hahaha, nej. Har typ 5 olika sorters smink vilket inkluderar conceler, foundation, kajal, maskara samt massor av läppstift.

 

Några framtidsplaner?

– Ja det hoppas man väl haha. Men de närmaste är väl att flytta hemifrån. Ska börja leta lägenhet efter sommaren, så taggad!

 

Någon sjukdom?

– Vad har jag inte?? Haha nej men typ. Skolios bland annat, dvs min rygg är helt fucked up. Annars är det mest pollen-allergi som terroriserar mig just nu!

 

Gymkort?

– Nej, men lånar mammas ibland. Ibland när hon tvingar mig alltså. Att köpa ett gymkort till mig är väl att kasta pengar i ån ca haha.

 

Några A:n?

– Hade nog överlag över C i skolan så rätt många A rullade in! Kan man kanske inte tro haha, men jag gick estet kom igen ni har sett Ann-Sofie I'm a genius

 

Något beroende?

– Är mycket av en periodare men är alltid beroende av TV-serier och mat. Älskar att äta mat. Just nu även energidryck på jobbet när man håller på att dö.

 

Nagellack?

– Just nu har jag ett mörkrött från ESSIE. Så pretty tho.

 

Någon vän som bor i ett annat land?

– Sebastian bor på Gotland. Hahaha nej men okej, är typ ett annat land fan, aldrig att vi har så mycket sol i Sverige. Har även vänner i Spanien & London.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0