down, town, in the village - strange sounds got me moving

okej kom på att jag börjat på ett "veckans"-inlägg så slänger upp det nu istället för i söndags heh
 
Veckans Sjukaste: En morgon på jobbet när en tant kommer in och säger att det brinner samt undrar om vi har någon information om det. Jag säger att jag inte vet något eller fått någon information om att det skulle brinna varpå hon säger att vi är värdelösa på att vara uppdaterade och borde självklart ha information om något sådant här!! Hela åkern är ju helt tjock av rök!!! Mmm om någon undrade så var det dimma. 
 
Veckans Humör: Väldigt trött. Har varit trött i typ tre veckor i rad, förra fredagen gick jag och la mig halv tio alltså!! Skulle se ett serie-avsnitt men var för trött haha. Vill typ sova en hel vecka i sträck. 
 
Veckans Stelaste: När jag leggade en liten kille som skulle köpa cigg och en kondom ramlar ut ur plånboken när hjan räcker fram den för att visa körkortet. Han plockar upp den och säger "oj, nu blev det stelt" VARPÅ JAG SVARAR "äh haha man ska alltid vara redo!!"?!! VADFAN GÖR JAG HÅLL BARA KÄFTEN?! Har aldrig sett någon gå ut ur butiken så fort, typ för fan kassörskan tror jag ska ha sex inne på ica?????? HAHAHAH JAG DÖR VARFÖR GÖR JAG SÅHÄR
 
Veckans Felsägning: När Thea ska berätta om sitt nya doftljus med lukt av macarons. Hon säger att hon älskar det för att det luktar bakning, typ vaniljpulver och sånt. När vi frågar vad det var för doft på ljuset däger hon "jag tror att det var doft av makaroner" - den svenskaöversättningen!! 
 
Veckans Craving: Har varit så sugen på sushi hela veckan!! Ville beställa det i lördags men blev så krånligt, blev pizza istället haha
 
Veckans Craving p2: Blev nu också väldigt sugen på dumplings eftersom att bilden på mina vego-dumpling och avocado hamnade bland bilderna. Får väl ta och göra det i veckan, har ju kvar i kylen. Så värt, ICAs egna vegetariska dumpling med soja, den starka såsen man får med och sedan en skivad avocado. Så gott! 
 
Veckans Rewatch: Jessica Jones blev nästa, älskar ju alltid att ha en sido-serie att slö-titta på när det är en dag utan andra serier att se. Såg ju om Please Like me och Shadowhunders innan, tips tips tips om alla tre! Särskilt Jessica Jones om ni inte sett den, shit pommes vad den är bra! Luke Cage släpps ju på fredag, om den är ens hälften så bra så kommer jag vara nöjd. 
 
Veckans Rant: När jag håller på med tidningar när ett äldre par kommer till kassan, jag går dit sätter mig och säger "hej". Tanten svarar med ett "Hej" - ah trodde jag iallafall för tydligen har hon inte hört mitt hej utan kollar konstigt på mig medan jag blippar in varorna och fräser ett jättehögt och otrevligt "HEJ!!!!!!!!!!" igen. Jag svarar med ett väldigt hög hej tillbaka och hon skaka på huvudet och muttrar något jag inte kan höra medan hon lägger upp resten av varorna. Mmm så trevligt, har knappt ens hunnit vakna har ej tid med din skit damen. Om jag reagerade så varje gång någon inte svarade på mina "hej" (eller ens mina frågor??) så hade jag knappt haft något jobb kvar liksom, PLUS ATT JAG FKN SA HEJ FÖRST?!??!?!? #rant

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0