vego-quesadillas

  • Två mjuka taco-bröd
  • En stekt quorn-filé
  • Någon god ost (vi hade bara hushållsost hemma haha) (duger i krig)
  • Sallad
  • Ev gräddfil / valfri dipp
Igår gjorde jag så sjukt goda quesadillas till lunch eftersom att vi hade bröd kvar från gårdagens tacos! En vegetarisk variant av kyckling-quesadillas typ. Blev galet gott, såklart kan man ju skräddarsy innehållet i quesadillasarna. Börja med att lägga på ost, fylla på med dina pålägg och avsluta med ost. Sedan lägger du på ett till lager av taco-brödet och lägger sedan över hela quesadillan i stekpannan. Stek båda sidorna på halv-hög värme tills du ser att osten är smält och brödet fått lite färg. Klart!! Jag gillar att äta de skurna i trekanter för att de är lättare att dippa. Jag dippade i vanlig gräddfil nu men hade lätt velat ha typ guacamole eller nått annat gott till. Hur lätt som helst att göra och riktigt gott! Har äntligen lyckats återskapa de goda quasadillasarna på taco-bar - alla våra quasadillas innan har vi gjort i ugnen men de blir så frasiga! Mycket godare och lättare att äta när man steker dem i stekpannan haha. 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Så gott det ser ut :)

2016-09-06 @ 09:07:23
URL: http://www.jessicaantemyr.vione.se
Postat av: Kimmey :)

Mums!

2016-09-06 @ 09:37:43
URL: http://bimbolie.blogg.se/
Postat av: ♫♪ sandra

gott!

2016-09-06 @ 12:38:00
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0