if you could I know you would choose letting go of something good

 
Pasta med champinjoner, sojabacon, spenat, tomater och keldas ostsås som snart skulle gå ut. Galet gott blev det ändå?? Och dränkte i parmesan såklart. Dvs först tar man lite och fotar och sedan dränker man den. Parmesan är livet. Har inte så mycket annat kul att bjuda på, jobbar från morgon till kväll denna vecka alla dagar utom torsdag typ. Ska jobba typ 50 timmar denna vecka?? Och alla andra har typ påsklov?? Är typ världens snällaste kollega, bara så att ni vet. Also, när jag räknade ut detta på lunchen blev det 85 timmar?? Hur?? Tänkte på det nyss och var tvungen att räkna om haha. True estet. Nej men så det kan bli väldigt lungt på bloggfronten. Jobbar man nio och en halv timme varje dag och har en timmes pendling finns inte mycket att lägga upp haha. På torsdag har jag roliga planer dock och ska dessutom spela in två vloggar! Skulle göra detta i helgen men blev ju en oväntad depp-helg för mig och många andra så blev inte så helt enkelt. Jaja, nya tag! Nu ska jag sova, varför envisas jag med att vara uppe så sent varje jävla kväll?? Ska upp om 8 timmar och vet att jag kommer plöja ett avsnitt 13 reasons why och packa kläder till imorgon när vi ska fira pappa. Men vi ses väl imorgon antar jag (eller ah idag när ni ser detta haha). 

Kommentarer
Postat av: Tuva Björnwall

Men åååh vad gott!! *.*

2017-04-12 @ 07:26:21
URL: http://nouw.com/tuvabjornwall
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Åh vad det där såg gott ut! Jag gör precis samma sak när jag äter pasta, det blir parmesan med pasta istället för pasta med parmesan ;)

2017-04-12 @ 08:19:15
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Den pastan såg otroligt god ut! :)

2017-04-12 @ 16:42:21
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Miss Baby Peaches

Det ser supergott ut!

2017-04-12 @ 20:38:51
URL: http://missbabypeaches.se/
Postat av: ♫♪ sandra

gott!

2017-04-13 @ 14:28:05
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0