I've got a feeling nobody knows that you've got a heavy soul

  • Tänkte dra en liten recap på vad som hänt i mitt liv denna helg, har ju inte suttit vid datorn på grund av omständigheterna / har varit lite nere och har försökt hålla mig igång med annat. Har mest sett på serier. Idag mår jag dock mycket bättre så livet och kroppen börjar gå mot det normala igen. Så vi börjar med denna bild från torsdagens spelning på himla! 
  • Hoppas ni kollar in Mind Us på spotify eller om ni bor vid stockholm kommer till en av deras spelningar, sjukt duktiga var de! Innan fixade jag sparris-risotto & Frida fixade vin - en sådan där bra torsdag alltså!! Sluta tidigt, dricka vin och hänga på en bar i stockholm med bra musik. 
  • Har också hängt i stallet, bästa medicinen faktiskt när man inte är på topp. Vi red på banan och Amigo var såå fin?? De höll på att röja uppe i skogen med en traktor så den sidan av banan som vi kunde se den var ju såklart livsfarlig och Amigo var väldigt hyper men redan påväg mot banan var jag bestämd på att anväda alla extra energi och det gjorde vi! Hade dock kvar repgrimman på idag men han riktigt fin ändå. Hade också långt spö för att kunna komma åt bättre då han var rätt lat i måndags. Rider ju alltid med kort eftersom att jag styr med det också och det är lättare att byta hand i farten med det, men nu när grimman fick vara på så var det ju inget problem. 
  • Alex ba "ÄR DET LINDOR JAG SER??" hahaha! Tvingar ju alltid henne att linda när hon är med för att jag är så fruktansvärt dålig. Dessa är dock de enda jag kan linda någorlunda bra själv, lila shettis-lindor jag jag fått av Evelina haha! Rider man bättre om man har en snygg outfit?? Kanske? Kanske är därför alla dressyr-ryttare alltid har lindor haha! Själv har jag typ gympaskor och allt i olika färger när ingen är med haha...
  • Har köpt nya tallrikar och börjat se en ny serie. Kollade på dessa när jag var på IKEA med Ronja & Anti förra helgen och nu fick de följa med hem. De finns även i en mintgrön som också var så snygg men rosa är ju lite mer jag hehe. 13 Reasons Why är jag 7 avsnitt in i och den är riktigt bra. Se den bara, så sjukt bra. Kommer ett inlägg när jag är klar men den handlar kort om Hanna som lämnar 7 kassetband efter sig som berättar om hennes liv, eller ah, hur hennes liv slutade. Väldigt tankevärd serie än så länge iallafall. 
  • Sedan har jag smällt upp lite mer bilder i min hall! För.. det behövdes? Haha nej, har så sjukt mycket bilder överallt men man kan fan inte ha för mycket. Dessa fick sitta i hallen med mina clips från primark som ändligen kommit upp. SÅÅ söta ju?? 
  • Sådär blev det, vad tycker ni? Älskar clipsen men önskar min spegel var lite högre haha, går man för nära blir huvudet kapat men vafan. Sminkar mig ju ändå inne på toan så jag kommer inte lida! Hoppas jag. Det fick komma upp en ljusslinga också, mysfaktor delux. 
  • Sedan har jag målartvättat hela jäkla balkongen! Så jävlar, bara att komma hit och dricka vin nu hörrni. 
  • Sedan har jag och Caspian cyklat till Willys. Behövde panta och handla ost haha. Så Caspian gick runt och plockade broccoli, kvarg och kyckling "for them gains" och jag hittade godis och powerking på extrapris haha... Mamma kanske hoppades att han skulle ha bra inflytande på mig med jag är ett hopplöst fall. Påpekade dock att jag köpt jordgubbar som gömde sig under mitt godis när vi jämförde korgarna. Ändå bra för att vara mig. 
  • Sedan har jag bara chillat hemma. Sett på fler avsnitt av 13 reasons why, lagat lite tacosallad med vegofajitas och tränat en sväng. Nu sitter jag och fixar med bilder och skriver detta inlägg med min vetekudde och en kopp te. Har fått tillbaka smärtan i ländryggen och sidorna de senaste gångerna jag tränat så vetekudden får vara i förebyggande syfte. Funderade på att ha lite zon på också men det blir ofta värre när man håller på och trycker, bäst att bara låta skiten vara haha. Nej, ett avsnitt till och sedan ska jag sova. Ah ni ser ju vad klockan är när detta kommer upp, vet inte vad som hände. Den var nio nyss liksom, lovar. Godnatt cupcakes ♥

Kommentarer
Postat av: Meg

Vad fint och mysigt det blev med bilderna du hängde upp! :)

Svar: TACK :D
Josäfin

2017-04-10 @ 11:36:01
URL: http://megs.blogg.se
Postat av: Anita

Så fina bilder! :D

2017-04-10 @ 12:30:25
URL: http://siliiins.blogg.se/
Postat av: Katta

Mysiga bilder! Så fin häst du har :)

Svar: TACK :D
Josäfin

2017-04-10 @ 13:21:20
URL: http://hundredhooves.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0