pardon me, but you really hurt my feelings.

 
Sådär, nu är jag "äntligen" klar med 13 reasons why. Sjukt bra serie, hatar/älskar dock att netflix droppar hela säsongerna. Blir för stressad av spoilers haha. Nej men verkligen en sjukt bra serie, netflix have outdone themselves. Försökte också hitta gifs som inte spoilade för mycket. För er som missat är detta netflix senaste och handlar om Hannah Baker som efter att ha tagit sitt liv lämnat 13 kassetband efter sig. Ett band för varje person som hade något att göra eller tillägga för att få henne att ta sitt liv. I 13 avsnitt får vi följa Clay medan han lyssnar på banden och de andra som finns med på dem och har hört dem. Serien gör ett jättebra jobb med att blanda saker som är alldeles för verkliga och andra saker som är väldigt lättsamma (även om de delarna mestadels förekommer i tidiga avsnitt). Den har ett jättebra budskap och visar verkligen att ord och handlingar kan ha hemska konsekvenser, hur ofarliga de kan ha verkat från början. Man vet aldrig vad en annan person redan släpar på i bagaget. Den tar även upp sexuella trakasserier, våldtäkt, mobbning och gör ett jättebra jobb med att visa att även personerna som gör de hemskaste handlingarna inte alltid bara finns i mörka gränder. Jag hade tänkt att serien skulle få endast en säsong och få ett ordentligt slut. Är både glad och ledsen att den inte fick det, men kanske mest glad över att eventuellt få se en säsong till om hur det gick för alla. Hur som en jättebra serie och ni kan se den HÄR. Vill också tillägga en lätt trigger varning till känsliga. 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Älskade den här serien! Så hemsk, äkta och känslosam. Vissa scener var lite för mycket att titta på, speciellt den i sista avsnittet (tror du förstår vilken jag snackar om). Är också lite kluven till det här med en till säsong, men hoppas dom lyckas göra något bra av det!

Svar: Håller med! Vill mest ha en säsong till för att veta hur det går för alla men vet inte hur det ska fungera med konceptet!
Josäfin

2017-04-14 @ 10:52:03
URL: http://teamluffarligan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0