so if you and I collidewhich one of us will survive?

 

Hur såg ditt liv ut förra våren?

– Mitt liv förra våren såg ut rätt så mycket som nu. Jobb, stall och kompishäng. Det som skiljer är väl att jag flyttat hemifrån och att jag inte är helt skadad haha. Förra våren så pajjade ju Amigo ryggen på mig och när jag hoppade upp igen lite för tidigt så dängde han mig i backen så att jag drog på mig en hjärnskakning. Var en upplevelse, min chef körde mig till akuten när jag kom till jobbet någon dag senare haha. 

 

Hur hoppas du att våren blir i år?

– Jag hoppas att den är varm och full av sol! Det behöver egentligen inte vara varmt heller, bara det inte regnar eller blåser så är jag nöjd. Det får gärna vara sol på valborg tho. Och det borde vara fler resor inbokade tycker jag allt!! 

 

Vad är det bästa med våren?

– Alltså det bästa men våren är ju typ att det blir grönt och fint, det blir ljusare på kvällen och det är helt enkelt inte vinter?? Annars så är det ju antingen jättevarmt eller jättekallt (på samma dag), det är pollen överallt och man vill dö samt att det är hemskt fotoljus även när vädret är fint. Alltid fula skuggor och vitt blandat, rip. 

 

Vad är ditt vårplagg nummer ett?

– Jag har typ samma outfits hela året så har ingen favorit. Sol-glasögon kanske haha?

 

Har du några särskilda vårprojekt på G?

– Inte mer än att boka semester och leta billigaste spanien biljetterna till i sommar. Jag och Thea ska vara där i två veckor!! AHHH ska bli så skönt. Annars är väl närmaste projektet att jobba hela jäkla påsken tills man faller ner död, yey för våren!! 

 

 

Vad önskar du dig i vår?

– Fint väder på valborg och en perfekt dagsfylla - hallelujah! 

 

Föredrar du hösten eller våren?

– Alltså jag gillar ju båda men måste nog säga att jag gillar hösten (eller ah tidig höst / sen sommar) lite mer. Det är finare att fota, temperaturerna är mer lagom och dessutom är jag mer en sitta-inne-och-fika-och-dricka-te än en tvingas-sitta-ute-med-för-stark-sol-och-rinniga-ögon type of girl haha. Närå men gillar båda på sina sätt! 

 

Vad ser du fram emot just nu?

– Ni hörde att jag nämnde valborg va?? Sedan så längtar jag tills man kan sitta och dricka vin eller drinkar på balkongen. Har ju faktiskt en balkong nu liksom?? Nog för att den inte är högt upp och har fin utsikt men den har sol-läge och plats för flera - yey!

 

Tre saker som stoppar vårkänslorna?

– När det fucking snöar i april, pollenallergi eller ah mer pollenallergi. Vet allt folk hatar när man jämt klagar på allt jävla pollen men har ni någon gång vaknat och inte kunnat öppna ögonen på morgonen och behövt droppa upp dem med fkn recept-droppar??? NEJ HÅLL KÄFTEN DÅ!!!!!!!! Haha nej men also jobbigt: när det kliar och rinner i ögonen när man sitter i kassan och man bara vill ha en skylt där det står "jag grinar inte jag är pollen-allergiker".

 

Har du redan några sommarplaner?

– Nämnde jag två veckor i spanien?? Ska dricka drinkar och chilla 14 dagar i streck, så redo. 


Kommentarer
Postat av: Alex

Jag kommer och dricker vin på din balkong sen!!!

Svar: YEY!!
Josäfin

2017-04-06 @ 07:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0