mitt 2017 i en lista.

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag har bott själv i ett helt år ju! Det har varit så skönt och jag trivs så bra i både uppsala och i att bo själv. Det är väl största förändringen i livet. Jag har besökt danmark för första gången, varit med i min första krock med bilen (dock inte mitt fel, tur det haha) och 

 

Höll du några av dina nyårslöften?
Alltså mina nyårslöften spårar ju. Eller alla våra kanske spårar, Elin sa ju ändå ett år att vårt löfte var att "sluta dricka tre apors vin". Frida hade "åka mera räkmacka" eller år liksom haha. Jag hade ju "inge mera bullshit" år 2016 och årets var att "bli snygg" hahahha! Nej men okej att ha hand om mitt ansikte mer osv. Så om jag lyckades eller inte får väl ni bestämma. Vad vi ska ha iår återstår väl att se.

 

Hur firade du in det nya året?
Åter igen blev det ett stressigt och oplanerat nyår eftersom att ingen drar ihop något om vi inte gört haha. Vi firade hemma hos mig i kaklet, så vi invigde mitt nya hem med en smäll! Vi drack skumpa, chillade och firade tolvslaget på ett väldigt mysigt sätt. Var en mysig invigning på nya året helt enkelt, hoppas på riktig fest iår dock! 

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
"Nej, vi överlevde ytterligare ett år utan att någon av mina vänner behöver mjölkpumpa varje gång vi drar ut på krogen haha!" - kan jag återanvända denna ett år till?? 

 

Vilka länder besökte du?
Det blev två resor till Spanien och en resa till Danmark.

  
 

Är det något du saknar år 2017 som du vill ha år 2018?
Har saknat festivaler iår igen!! Har dock fått mig några konserter; You Me At Six, Harry Styles och har även bokat Fall Out Boy (!!) som får inviga 2018. Lite ledsen att jag missade Paramore dock, vad är oddsen att de kom hit precis på dagen vi drog till Spanien?? Men mer festivaler behöver jag i mitt liv, ses vi på sen mansfria festivalen i sommar mån tro?? Hahaha. Önskar också en friskare rygg 2018 för detta år har varit skit på den fronten. 

 

Vad är det bästa som hänt dig år 2017?
Att jag fick biljetter till Fall Out Boys spelning i januari, not even joking. Nej men vet faktiskt inget annat och sa ju faktiskt att uppgiften att få biljetter var det viktigaste mamma skulle göra i sitt liv om jag inte han hem från sjukgymnasten sååå.

 

Största misstaget?
Oj jag vet inte?? Har inte gjort så mycket misstag - tror jag iallafall haha! Har ramlat och skrapat upp samma ben två gånger (klantARSEL) så det ser helt fucked up ut haha och sedan har jag smält en stekspade på spisen så att det luktade skitäckligt i min lägenhet i flera dagar och jag trodde jag skulle dö av avgaser eller nått haha. 

 

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja alltså som förra året så flög jag åt helvette av hästen i påsken och sitter nu i skrivande stund och har fortfarande ont. Överansträngda muskler som "lagt av" och måste byggas upp och massor av låsningar har kommit och gått till och från hela året. Annars har jag klarat mig ganska bra minus några oundvikliga förkylningar. 

 

Bästa köpet?
Utan att skämta en mista bit - min vetekudde!! Min bästa vän som räddat året från all hemsk ryggvärk haha. Nej men till alla er som inte har en - köp en!! Bästa som hänt för värk, kyla och mensvärk. Använd så mycket att den typ gått sönder haha.

 

Vad spenderade du mest pengar på?
Hyra och mat. Vilken som jag spenderat mest på är dock ett mysterium jag inte vill kolla upp hahahah! 

 

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla högtider och födelsedagar som spenderats med mina fina vänner & familj samt alla resor detta år har varit riktiga guld-resor! Minus att det regnade konstant i danmark haha. Men två veckor i spanien med massor av vänner var verkligen något som gjorde mig glad; att bara hänga, dricka sangria, vara ute och dans, ha dykartävlingar vid poolen, äta god mat och sitta på stranden om kvällarna med en flaska vin och prata om livet! Livskvalité delux!

 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2017? 

Billy Joels låt We Didn't Start The Fire eftersom att det var den enda låten som Linus kunde koppla upp på sonosen i spanien haha! Fyfan. 

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Tror att jag varit gladare iår; trivs verkligen med att bo själv, har alla vänner nära i samma stad och har bara mått bra helt enkelt. Enda är väl att ryggen varit pajj så jag har inte varit i stallet och ridit så mycket som jag velat, har en del ångest över att jag blivit så rädd men hoppas på ett bättre häst-år 2018.

 

Vad önskar du att du gjort mer?
Är inte så mycket mer jag önskar att jag gjort. Resa kanske? Har inte rest så mycket för att vara jag ändå. 

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Småäta. Fortfarade en sådan dålig vana jag har. Så onödigt men är jag hemma och är sjuk eller ledig och inte gör något så småäter jag på något ofta. Allt ifrån nötter, en knäckemacka eller nå plockgodis. Måste sluta med det 2018. Eller åtminstonde småäta en detox smoothie eller något haha. 

 

Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen, kusinerna och mormor & morfar. Så mysigt och med några vänner som rullade in på kvällen. 

 
 

Blev du kär i år?
I livet något småfull utekväll i sommras kanske. 

 

Favoritprogram på tv?
Tror att Shadowhunters, SENSE8, How To Get Away With Murder varit favoriterna iår. Av serier som startat iår har Marvel toppat listan med The Punisher, The Runaways & The Gifted. 

 

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, har dock tappat kontakten med några utan att egentligen veta varför förrens i efterhand. Så det kändes väl tråkigt men jag har inte heller något behov av att umgås med någon som inte vill umgås med mig. Hatar absolut inte men är ändå lite ledsen kanske. 

 

Bästa boken du läste i år?
Har faktiskt inte läst någon bok iår, shame!! Lyssnar typ bara på poddar numera när jag reser osv. Måste ändras!

 

Bästa musikaliska upptäckten?
Har typ inte hittat något nytt?? Säger väl Harry Styles eftersom att han blivit soloartist eller nått hahaha

 

Något du önskade dig och fick?
Åh fick ju en kamera! En liten action kamera som jag nog kommer använda flitigt nästa år! Ser fram emot att prova den på första resan nästa år till Lissabon! fick den av mamma & pappa, tack ♥♥ Fick även en airfryer som jag inte alls förväntat mig och sååå mycket annat fint av min av min familj! 

 

Något du önskade dig men inte fick?
Nej verkligen inte, fick om annat mycket mer än vad jag önskade mig! 

 

 

 

Årets bästa film?
Ser ju typ bara film på bio så behövde kolla upp vilka filmer jag sett iår. Tror faktiskt jag gillade Thor Ragnarök bäst, för den var så jäääkla rolig. Plus att Fredrik & Theas fangirlande gjorde allt ännu bättre. Sedan var Wonder Woman, Girlstrip & Spiderman Homecoming också jävligt bra filmer på detta bio-år. 

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?
Jag jobbade hela dagen, ingen av mina hat-kunder var inne (vilket födelsedags-mirakel!) och sedan drack jag och familjen champagne hemma hos mig innan vi åt middag på Stationen - så mysigt! 

 

De bästa nya människorna du träffade?
Har inte träffat så mycket nytt folk, mest samma gamla gäng som vanligt. Dock har vi Hanna & Emme som jag blivit mycket närmare vän med iår (tror till och med jag träffade Hanna iår kanske??) vilket jag är glad för och sedan har vi ju Ronja & Antis nya granne Carro som är en välkomnad del i gänget! 

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2017?
Oj, en jäkla röra kanske?? Vet inte massor av konstiga kläder. Typ bara samma kläder. Måste handla typ haha. Nej men väldigt blandat är nog den närmaste besdkrivningen av min stil 2017. Och väldigt grå haha. 

 

Vad fick dig att må bra?
Mina vänner får mig alltid att må bra, spelar ingen roll hur dåligt humör man är på får dessa nötter en alltid att bli på bättre humör. Jag menar de har till och med fått nyårafton 2014/2015 när jag klev på glas att bli ett bra minne. Dvs Simon & Filip ska trösta mig för att jag är ledsen/arg och då kliver jag på glas som jag drar ut ur foten och sedan inser vi alla att jag står i en pöl av blod! Simon freakade ur totalt och Filip lindade en hel toapappersrulle runt min skadade fot haha ♥

 

Favorit månad?
Kan faktiskt inte välja någon, men kanske en av sommar-månaderna där vi ba hängde hela kvällarna och myste typ. 

 


Kommentarer
Postat av: Louise

Så himla bra lista! :D

2017-12-31 @ 11:16:31
URL: http://louiseelinore.com/
Postat av: Maria

Du har haft ett bra 2017 :) Kul läsning!
Gott Nytt År!

2017-12-31 @ 14:36:39
URL: http://gairamsbilder.blogg.se
Postat av: linda

härligt inlägg :)

2017-12-31 @ 16:01:35
URL: http://www.nouw.com/Lindalinnros
Postat av: Sara Ekman

Måste också göra den listan :D

2018-01-01 @ 09:37:39
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0