"because love i kind, and hate is foolish" - ymas

 
Åhhh vilken magisk kväll igår?? Lätt en av de bästa spelningarna!! Jag och Sara såg You Me At Six på fryshuset, fjärde gången gilt jag ser dem nu. Vi tog pendeln till stockholm direkt när jag slutat jobba, käkade snabbt och sedan drog vi till kön. Vi dansade och skrek i typ två timmar och alltså - loooove!! De spelade ca alla mina favorit låtar, de snackade massor med publiken och det var bara helt magiskt. Josh pratade om hur  det han älskade mest med vår generation var att vi inte var rädda för folk som var olika eller från olika etniciteter trots all terror i världen och avslutade med "because love is kind, and hate i foolish" och spelade sedan take on the world. De pratade även och svarade folk som skrek i publiken - varav en var en svin-full kille från finland som vi räddade några tjejer från hehe. Så sjukt bra kväll helt enkelt. Sedan fick vi lägga rushen inne på centralen då vi insåg att vår pendel gick om två minuter vilken vi också han med!! Sedan var det bara att göra detsamma när vi landade i uppsala och jag fick se att min buss var några minuter tidig och åke förbi. Sprang som vinden och han med den också - score! Är nu svintrött, har ont i kroppen, fötterna är döda och det susar i öronen. Precis som det ska vara haha! Bakom oss stod killar med öronproppar och ba "det är ju jobbigt att komma hem och så brusar det i öronen" varpå jag vände mig om och ba "men det är ju hela grejen!! Man ska känna att man lever!!". Nu 10 timmar jobb till stänging och sedan är jag ledig - woho!

Kommentarer
Postat av: Emy

Jag har alltid också resonerat som dig vad det gäller öronproppar på konserter, jag tyckte t.o.m det var skönt med lockkänslan och pipande i några dagar efter. Hade man det så var det en lyckad konsert tänkte jag... Dessvärre har jag kvar det än efter den senaste konserten jag var på för över ett år sedan så jag tror knappast det går över nu :( Jag hade säkert varit på 20 konserter och tinnitusen hade alltid försvunnit efter några dagar så jag tänkte att jag var imun mot höga ljud, så att använda öronproppar skulle aldrig någonsin behövas trots att mina kompisar alltid har det och påpekade för mig flera gånger hur viktigt det är. Nu i efterhand ångrar jag mig såklart och även om jag vet att det är mycket skönare att stå där utan så är mitt tips till dig att använda öronproppar i fortsättningen ;) Tänk på att nästa konsert du går på KAN vara den sista innan du får bestående tinnitus :( För övrigt vill jag bara säga att det var en jättesnygg ridhjälm du har :D vad är det för märke? Kram!

Svar: Haha det var mest ett skämt från min sida om öronpropparna! :D Min hjälm i headern är ifrån lamicell!
Josäfin

2017-03-25 @ 07:22:03
Postat av: Boel

Spelning var verkligen heeelt fantastiskt!
Älskade verkligen hans tal och att publiken var helt galen.
Ni missade att vakten haffade en kille som hade en fickplunta på sig framför oss som var dyngrak haha.

Om jag hade tänkt på det att du har flyttat från örsa så hade ni kunnat åka med oss från Stockholm (sov nämligen i uppsala hos min kompis)
Jag körde nämligen :)
Det tar vi nästa gång haha :D

2017-03-25 @ 18:58:07
URL: http://livetsmix.spotlife.se
Postat av: Maria

Öronproppar på konserter och uteställen är ett måste för mig. Får ont i öronen av hög volymen och vill verkligen inte drabbas av tinnitus igen. Fick tinnitus efter en konsert utan öronproppar. Jag hade dock riktigt tur så efter 2 månader så upphörde pipet i mina öron. Dock blev jag ljudkänslig efter det. Har alltid öronproppar numera på konserter, uteställen, spinningpass, bio mm där volymen är för hög för mina öron. Piper det i öronen eller att man känner att man hör sämre efter en konsert med hög volym så har hörsel tagit skada. Man har bara två öronen och de ska fungera hela livet så jag rekommenderar att skaffa öronproppar.

2017-04-05 @ 22:16:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0