but tonight, we will be alright; yes the champagne is on ice for you and I.

ronja & anti har äntligen tagit sig till uppsala så lördagen var det vinhäng och lägenhets inspektion haha. 
 gjorde en remake på min svingoda sojakorv & tomat pasta tillsammans med citronvatten och vego-tillskott.
 söndagen bjöd på magiskt vår-väder. detta är från en härlig promenad till willys typ halv sju?? länge leve sommartid.
 kunde inte hålla mig, var så himla sugen på plocksallad?? Plockade typ allt jag ville ha (som jämt, kan aldrig bestämma mig) så blir lunch idag också!
the bags under my eyes are chanel
 mera vin-mys från lördagen. vi spelade också massor av drawful via jackbox.tv och skrattade röven av oss. "jag gick estet" - jag varje gång jag ritat.
också lunch på ikea och cykel letande med ronja & anti. ingen cykel än men en uppblåsbar madrass & extra täcke blev det så feel free att sova över nu haha. 
 
Och där har ni min helg i bilder. Skulle som vanligt upp igår men är så dålig på att planera (eller kanske mer "för spontan" haha) och istället blev det häng med Thea & Anna. Så denna helg får klart godkänt! Först konsert på torsdagen, fredagen bjöd på bio, slapp lördag med vinmys och spel samt en söndag på ikea och avslut med kak-bak och starwars. Idag ska jag till stallet och sedan jobba. Livet har gått tillbaka till det vanliga. Varför går de lediga helgerna alltid så fort?? Åtminstone kan de lördagar jag jobba gå lite snabbare. Men jag är ledig på torsdag och då ska jag på mer cykel-jakt. Hör ju uppsala lite till liksom. Att äga en cykel. Har som enda krav att den ska vara bättre än de jag cyklat på hemma som knappt rullar på plan mark. Dvs min nya cykel ska ha fungerande bromsar, inte hål i däcken, växlar och man ska inte behöva trampa i nerförsbacke haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0