reality will break your heart; survival will not be the hardest part

  • När man har haft en dålig dag får man äta glass, eller hur?? Särskilt om jobbet har extra-pris på jordgubbar som var sjukt goda. Nej men hade en dålig måndag, hade en jättedålig dag i stallet och var väldigt nere resten av dagen. Nog sagt om det, vi får gå vidare. Sov dock ganska bra trots allt - hjälper alltid med glass och jordgubbar.
  • Trots att man sovit bra så vaknade jag igår och ville dö. Shiiet vad trött jag var. Tog emot att gå upp ur sängen. Men släpade mig till jobbet iallafall och dagen rullade på i en helt okej fart. Inga arga pensionärer tho - what a time to be alive. Till och med arga-parkerings tanten (MER OM HENNE HÄR) var ... TREVLIG?? WHAAAAT?? Eller ah hon ropade på mig från halva butiken "HÖRRÖ DU!! DUUU SOM JOBBAR HÄR! KOM HIT!!" men sen sa hon iallafall tack för hjälpen när jag visade henne till såpan. 
  • Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Standard haha, nej men har lagat mat plus massor av matlådor (bästa pastagratäng!!) och tagit ett långt bad. Planen för kvällen är väl att? Sova haha, klockan blev pltösligt så mycket. Funderar på att käka upp resten av jordgubbarna med en kopp varmt te och se på alla modern family avsnitt jag missat. Jo, så gör vi. 
  • På tal om te så har jag köpt ett nytt favorit te!! Min kusin sålde te & kaffe från COLONIAL för att tjäna pengar till klasskassan. Köpte två stycken, Sicillian Lemon (friskt smak av citron) & Sweetheart (persika & jordgubb). Den sistnämnda är ju typ allt jag vill ha i ett te, fruktigt och jättesött! Plus att det är typ rosa godishjärtan som ligger bland te:t. LOOOVE
  • Annat som händer i livet?? Har typ tre läkarbesök jag borde boka, ska eventuellt till kiropraktorn och sen måste jag ringa barnmorskemottagningen för att förnya mina p-piller. Fuck livet. Nej men borde kolla allt ifrån min allergi (men face it kommer aldrig ta tag i det haha) till min rygg och mina lungor. Men ska nog till kiropraktorn innan jag bokar läkarbesök för ryggen iallafall, för bra är den inte iallafall. Mmmm livet. 
  • Samt för en sista punkt måååste jag bara påpeka att jag älskar paramores nya album!! Har ni lyssnat på det?? HÄR har ni det annars. Inte alls deras sound egentligen tycker jag men damn vad jag gillar det?? Sjukt fina låtar och texterna är ju to die fore. BLESS. Både Paramore och Harry Styles släppte ju album i fredags och än så länge måste jag ju säga att jag är lite ledsen att jag har biljetter till Harry och inte Paramore haha... Tyvärr. Men är i spanien när de spelar här så är ju kört. Rip. Om någon av er går, skrik för mig då!! Vad tycker ni om albumet?

Kommentarer
Postat av: Photo by E M E R E L L A

Wow så gott det såg ut med glass och jordgubbar :)

2017-05-17 @ 10:00:38
URL: http://emerella.blogg.se
Postat av: jessy

Gud va sugen jag blev på jordgubbar nu haha!

2017-05-17 @ 10:10:47
URL: http://jessygunnarsson.com
Postat av: Netti Starby

Vad gott med glass med jordgubbar och härligt att tanterna var snälla! :-D Kramis

2017-05-17 @ 10:15:09
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: corneliaeriksson.blogg.se

Glass och jordgubbar alltså <333

2017-05-17 @ 12:58:20
URL: http://corneliaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0