I don't wanna be compared With that cheap shimmer and glitter

 
Hemma hos "Ronjtonio" för sushi och lördags-drink efter en hel dag av jobb - behövligt! Så vi hängde där hela kvällen med chill-dricka, musik-quiz (jag och fredrik stod som regerande mästare med en seger var och en delad förstaplats, woop!) och avslutades (på riktigt) med att alla låg i soffan med varin drink och kollade på memes och roliga svenska klipp på youtube. Och ah Andreas hjälpte Ronja såga loss en död gren från hennes träd med en brödkniv, se bild nummer ovan haha. Men var både mysigt och behövligt eftersom att jag varit sååå trött hela dagen. Har på riktigt varit piggare när jag varit ute och dansat till tre och lagt mig fyra än efter fredagens bio och hemkomst klockan ett - orimligt! Men vet man att man borde vara död så kanske man går på ren viljestyrka, nu var det med "I did not deserve this why". Men nu är det söndag - jag har absolut noll planer, ska göra burgare ikväll och typ käka godis i sängen med några serier haha. Sen är det ju bara fem jobbdagar kvar inann vi drar till Spainen nästa vecka!! Åhh vad jag är taggad på att vara ledig, äta god mat, dricka drinkar och bara må. Sitter så fint sådär i november. 

Kommentarer
Postat av: mammatillmirakel.blogg.se

så gott med drinkar och sushi ♡

Svar: visst?? :D
Josäfin

2017-11-12 @ 17:03:13
URL: http://mammatillmirakel.blogg.se/
Postat av: Tina

Sv: åh tack så jättemycket! Vad glad jag blir! <3 Åh det låter som du haft de fantastiskt och kommer ha de underbart! Vilka fina bilder!! Drinken såg ju riktigt god ut!! Hoppas du får en toppen start på veckan finis<3

2017-11-12 @ 17:34:30
URL: http://nouw.com/tinafalkestad
Postat av: sara

Mysigt! :)

2017-11-12 @ 19:53:48
URL: http://sarakarlson.blogg.se
Postat av: Tessie - Fotograf

Vilken härlig blogg! Fantastiskt kul att hitta hit. Du kommenterade för länge sedan på min blogg. Den har legat död ett tag, men försöker plocka fram den igen, så tänkte titta in här och säga hej! :)

2017-11-13 @ 17:40:18
URL: http://photobytessie.blogg.se
Postat av: Julia

Vilka härliga bilder!!!

Svar: TACK :D
Josäfin

2017-11-14 @ 10:17:03
URL: http://juliahw.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0