we're just people eating people, such a sick sad world we live in today

 
Dagens bästa: Jag och Anna åkte in Gränby för att gå på systemet och shoppa det sista inför halloween! Det skulle kommit upp ett inlägg tidigare idag men datorn och mobilen vill inte connecta så sket i det och drog och handlade istället. Haha. 
 
Dagens sämsta: Alltså okej!! Min buss var FÖR EN GÅNGS SKULL i tid. Alltså inte i tid som i "jag hinner springa" utan typ "jag kan gå snabbt" OCH DET HÄNDER ALDRIG!! Så var fett glad men sen klev någon jävla kokosnöt på bussen och började bråka med chaffören typ och det tar över fem minuter och JAHA nu missade jag bussen med 1 minut. Jag var inte glad. Ska ta reda på vad han heter, vad han bor och ägga hans hus / dörr / cykel / vad jag kan. Not cool. 
 
Dagens mat: OMG alltså kolla vad god pastasallad med falafel jag gjort!! Pasta, spenat, kronärtskocka, tomater, PESTO, soltorkade tomater, parmesan och hälsans köks falafel. Tyvärr vad fetaosten slut dock, lite sad. Men bästa var att jag också fick middag till ikväll och lunch till imorgon!! Jossan på jobbet sa att jag var tråkig som åt samma sak tre gånger men hon har inte smakat min falafel-sallad sååååå. Haha sen sa hon att jag var den ekonomiska av oss men ångrade sig. "Jag spenderar ju inte så mycket", sekunderna senare pratar hon om att hon beställt en ny väska som hon lätt kan få med matlådan med till jobbet. Hon har köpt en väska till sina matlådor. Okej hahahah. 
 
Dagens pepp: Är så taggad på halloween fest på lördag!! Speciellt nu när ca allt är klart till kostymen och så vidare. Har också köpt sourz för att kunna glamma med mina appletinis!! OMG gör typ godaste appletinisen, gillar ni sura drinkar har ni en kanon-drink med lite apple sourz, citron lemonad och / eller citron-juice/saft (sådan där ren citronjuice på liten flaska). Plus att det blir bra att bara köra drink när vi ska upp dagen efter på konsert.
 
Dagen kvälls-planer: Eller natt-planer för det blev fett sent. Men ska klippa några filmer till mina föräldrar (ahhhh bördan med att ha gått media) och hade ju hellre velat sova haha. Men börjar inte förrens 11 imorgon så kan ta lite sovmorgon. Så ska försöka klippa ihop det lite snabbt medan jag hinkar mitt te med ingefära bc SÅÅ KALLT. Sedan blir det riverdale och sova innan fredagen rullar in. 

Kommentarer
Postat av: Pink Unicorn Metalhead

Ååååh Halloween fest! Älskar Halloween, va sjuk förra helgen men denna lördag då jäklar!

hahahaha åååh så jobbigt med folk som ska börja bråka och ställa till det för alla. Du skulle gått fram å fjärtat på han. XD

2017-11-03 @ 11:39:34
URL: http://fridachristina.com
Postat av: Sanna

Åh, toppentips, ska prova. :D

2017-11-03 @ 12:54:05
URL: http://https://www.sannajohansson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0