empty your sadness like you're dumping your purse on my bedroom floor

 
Fråga 1; Vad fan är det där för bilder? Jo detta är två skitbilder från dagen jag försökte få lite roliga genom att slänga på massa saker i photoshop. Oklart om en lyckades tho. Men ni ser iallafall en bild på min höstiga gata med en sliten bild på mig och på den andra kan ni se min middag bestående av vego-schnitzel, potatisgratäng och en sallad med maché, fetaost, soltorkade tomater, pesto och kronärtskocka.
 
Fråga 2; Vad är det bästa med denna dag? Att jag slutade 14, att det bara är en arbetsdag kvar till helg, & att jag köpt massor av goda nötter till ikväll typ?
 
Fråga 3; Vad stör du dig på mest idag? Alltså den här jäkla AURORA 17 övningen?? Fan kryllar av millitärer och stridsvagnar runt jobbet. Kan inte relatera med alla som ba "omg snygga millitärer blablabla" utan känner mer KAN NI LEKA KRIG NÅGON ANNANSTANS?? Nog för att de är jättetrevliga osv men man kommer ju inte fram någonstans (dvs jag höll på att inte komma fram till parkeringen bakom butiken haha) och jag gillar inte att folk med vapen går runt på gatorna. 
 
Fråga 4; Vad gör du just nu? Sitter och skriver detta, lyssnar på musik och har lite små-ångest över Fall Out Boys biljett-släpp imorgon. Alltså jag dör om jag inte får biljetter! Sen så ska jag till sjukgymnasten klockan nio och jag vet inte om jag hinner hem till 10 igen?? Stressen!! Är ju rätt säker på att de lär lägga till sverige på sin riktiga turné sen men ändå, jag vill verkligen ha biljetter till januari!!! Håll alla era tummar för oss nu!! 
 
Fråga 5; Vad behöver du åtgärda i ditt liv ASAP? Är i ett akut behov av en ny datormus!! Alltså får psykbryt på den - hänger sig hela tiden, dubbelklickar eller släpper när man försöker dra saker och dessutom så har den fått en extremt dålig koppling till datorn så den når typ knappt från sängen ibland?? FRÅN SÄNGEN TILL DATORN ÄR DET MAX 2 METER!!! Dessutom varnar min dator om dåligt utrymme 24/7, borde ta tag i det.
 
Fråga 6; Hur mår du idag? Bättre än igår, igår vill jag lägga mig ner på marken och dö. Ryggen fuckade värre än vanligt, alltså kunde knappt sitta eller stå utan att det bara pulserade i hela ländryggen och strålar ner i benen samt att det högg när jag sträckte mig efter saker. Samt lite feber på det - det var en dålig dag okej?? Bästa mamma dock som lånade ut bilen till mig! Så skönt att få komma hem och bara lägga sig i sängen utan att behöva krångla med alla bussarna. 
 
Fråga 7; Vad har du för planer i helgen? Mina planer för fredag är oklara och på lördag har jag bara som plan att åka till ICA årstahallen för att köpa godis. ICA firar ju 100år så det var närmaste ICA med samma lördagspris som vi - godis för 29.90kr/kg. Yees. Sen ska jag hem och grilla på söndagen och eventuellt fota tävling om vädret är bra! Så blir nog en skönt helg, behövs eftersom att jag tror att jag håller på att bli förkyld.
 
Fråga 8; Roligaste som hänt idag? Okej, igår glömde ett barn en giraff-leksak i affären så vi satte den i kassan ifall någon skulle känna igen den. Så idag så är en mamma och två barn i butiken och handlar. När de betalat så tittar de andra barnet upp och säger "Kolla mamma! Hon har en zebra i kassan!!" Hahaha alltså barn?? Fast det bästa var igår när någon parkerade i ingången till lägenhetshusets parkering. Skrattade så mycket, ny nivå av dålig på att parkera när du missar att det är en infart och fickparkerar in där... Säger ju att folk är sämst på att parkera här?

Kommentarer
Postat av: Celine

Tyckte första bilden var jättecool!

2017-09-22 @ 12:26:17
URL: http://celinelf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0