IT.

"welcome to the loser's club asshole!"
 
Halloj på er, denna lördags morgon! Jag gick och la mig alldeles för sent, gick upp alldeles för tidigt och har tio timmar jobb framför mig. Jag önskar er inte detsamma. Haha, men värt det för hade en mysig fredagskväll med burgare och bio. Vi såg ju remaken av IT (för att man måste supporta sin lokala svensk?? hallå??) och den var faktiskt riktigt bra. Väldigt mycket CGI, är ju inte så förtjust i det samt att jag hade förväntningar om att den skulle vara mer creepy men är ändå väldigt nöjd. Skådespelarna var väldigt bra (Bill Skarsgård gjorde Sverige stolta), jag gillade att den hade lite side-plots där vi fick lära känna karaktärerna bättre eftersom att det är så ofta de flesta karaktärer i skräckisar är helt utbytbara och dessutom så var den riktigt snyggt gjord. Dessutom var den galet spårad, men ändå på ett bra sett?? Man fattar liksom att det är grejen, typ att det är en clown som bara fuckar allt osv, så därför kunde jag kompromissa med all CGI haha. Hade önskat lite mer backstory men man tar vad man får. En riktigt bra film. Inte särskilt läskig för min del (är ju mer in för det creepy) men den var rolig, intressant och med älskvärda karaktärer. Bra fredag alltså, nu ska vi kötta igenom 10 timmar och sedan göra detta till en bra lördag också, trevlig helg på er! 

Kommentarer
Postat av: Celine

Åååh vill se men hade typ dött av rädsla haha!

Svar: Nej den var inte alls så läskig liksom! Den var otippat rolig, intressant och sedan lite creepy också. Inte en sådan film som liksom "följer med en hem" utan lite mer "läskig i stunden" om du förstår hur jag menar haha :D
Josäfin

2017-09-16 @ 13:43:42
URL: http://celinelf.blogg.se/
Postat av: Miss Baby Peaches

Vad står CGI för? Jag har aldrig hört den förkortningen.

Svar: "Computer-generated imagery" tror jag, men det är en typ av special effekter! :D
Josäfin

2017-09-16 @ 13:52:20
URL: http://babypeaches.blogg.se/
Postat av: sarah

åh vad filmen bra ??

Svar: hahah står ju literally vad jag tyckte i inlägget ;)
Josäfin

2017-09-16 @ 16:16:21
URL: http://klarahs.blogg.se
Postat av: My

Fick så sent som idag höra att jag aldrig skulle gå på den för den var så världelös. Tror hon menade att den inte var läskig alls, men med din åsikt så känns den ju lätt värd att gå på!! Skönt att den inte är dödsläskig haha (fegisen här) ;)

Svar: Ja alltså den var super underhållande!! Jag gillade den verkligen och den var ju dock inte läskig men den funkade bra ändå! Hade hoppats på lite mer creepy men over all var filmen så bra! SE DEN haha, 100% värd att se på bio tror jag dock!
Josäfin

2017-09-16 @ 18:39:22
URL: http://monkiapa.blogg.se/
Postat av: Ullaredbloggen

Har också sett filmen, men tycker inte att den va så bra. Det va okej, men den var alldeles för lång. Hade varit lagom med 90 minuter. :)

2017-09-16 @ 21:58:49
URL: http://ullaredbloggen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0