några bra saker med gårdagen

  • Provade Celcius äpple/ingefära och den var galet god! Fräsch med ingefära men tog inte över helt - yass! Ny favorit efter citrus/lime.
  • En medelålders-man genade över tågrälsen och pekade finger mot tåget när den tutade för att få honom att flytta sig (tåget stod still don't worry) och fick sedan fett med skäll av en vakt/värd. Först käftade han emot men slutade med att han löpte som jag aldrig sett någon löpa förr, shiiet vad jag garvade! Tänk er en ganska lång vit man liksom leka fett tuff och sedan springa som en dåre ifrån en tågvärd som gick han upp till axlarna, samt att han tittade sig över axeln konstant och tågvärden inte ens sprang efter. PRICELESS. Sånt man ser när man parkerar cykeln vid uppsala centralen. 
  • Att Fredrik satt typ hela lunchen och visade videos på folk som sjunger i IDOL för att varken jag eller Jossan har kollat något. "Kolla han, jag får fan rysningar när han sjunger!!" "Kolla hans kärleksförklaring, så jäävla bra!!"
  • När Anna inser att hon beställt hem för lite sallad som vi har på extrapris och säger "Jaja, men imorgon är bara en dag". Ska använda det till allt haha! När man jobbar hela lördagen - "ah men imorgon är bara en dag" hahahaha! (Hon menade att det var en dag till tills nästa leverans med sallad kom)
  • Att någon lat-jävel från CDON inte brytt sig om att packa ett "gevär" (en leksak) utan bara slagit på en kolli-lapp och skickat den utan kartong! Jag och Jossan fick oss ett gott skratt, sjukaste vi sett?? Den sitter liksom bara fast i en bit kartong och är sedan liksom "öppen"?? Dessutom låg den mitt i en bur så hade ju lätt kunnat gå sönder?? Vi och killen som skulle ha den hade väldigt roligt åt det iallafall, han trodde dock att kartongen gått sönder och postnord ba "fuck it" och slagit på lappen på leksakens baksida istället. Skulle inte bli förvånad! 
  • Johan som super-taggad visar den nya NOCCO smaken som vi ska få in tills på fredag. "Vet ni inte vad som händer på fredag?!?!". NOCCOS största fan haha. Smaken är Melon Crush om ni undrar. Johan var dock inte tillräckligt mycket fan för att kunna förklara för mig vad "crush" betydde. 

Kommentarer
Postat av: sarah

aaa det var myssigt =) fina bilder =)

2017-09-07 @ 18:25:50
URL: http://klarahs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0