100 epidsodes of teen wolf.

idag ska jag göra popcorn och dipp och se det sista avsnittet av teen wolf. så sjukt att denna serie är över och även om jag inte gillat de senaste säsongerna
lika mycket så kommer serien vara saknad. den var varit en stor del av mitt liv & har karaktärer jag inte kommer glömma. bjuder på en avslut-lista, enjoy!
 
  • The first character I first fell in love withAlltså Stiles, finns få lika charmiga och roliga karaktärer. 
  • The character I never expected to love as much as I do now - Lydia Martins!! Alltså jag tyckte väl att hon var en intressant karaktär men jag gillade henne egentligen inte förrens i slutet på säsong två och nu är hon en av mina favorit karaktärer. Our strawberry-blond queen. 
  • The character everyone else loves that I don’tOj jag vet inte, gillar ju alla i serien typ?? Men Allison kanske, gillar henne men kanske inte så mycket som alla andra. Var dock mer i början av serien där hon alltid vände kappan efter vinden, gillade henne mycket mer i slutet av serien. 
  • The character I love that everyone else hatesMalia, alltså jag fattar inte varför alla hatade henne?? Tycker att hon är rolig och intressant (även fast Jacksson skulle haft hennes storyline egentligen, med att egentligen vara en Hale osv. lite sad att det inte hände). Dock så gillade jag aldrig henne & Stiles, var en så konstig pairing?? Gillar isåfall henne och Scott mycket mer. 
  • The character I used to love but don’t any longer - Denna är också svår, för tror inte jag har någon? 
  • The character I would totally smoochAlltså HELA casten är ju en blessing på den fronten haha. 
  • The character I’d want to be likeLydia; smart, snygg och totalt badass. Hade annars velat vara Scott och faktiskt göra något, lite av en besvikelse med serien faktiskt. De gjorde värsta grejen med att han skulle vara en "true alpha" så gör han liksom inget med det?? Han får bara stryk?? Har ju inte sett finalen än men vill se värsta grejen med Scotts true alpha powers! 
  • The character I’d slap - Alltså alla Argents utan Allison och Chris. 
  • A pairing that I loveStiles & Derek hahaha. *hör michelle skrika argt i bakgrunden*. Nej men ändå lite besviken att de inte vågade hoppa på det tåget, hade blivit en spännande resa. Annars gillade jag faktiskt Allison & Isaac och jag tycker väl att Stiles & Lydia är helt ok, även fast jag föredrog dem som brotp.
  • A pairing that I despiseStiles & Malia samt Scott och Kira. Gillade Kira men de kändes lite ihop tvingat mellan henne & Scott.

Kommentarer
Postat av: Elin Bjurek

Var helt fast i Teen Wolf men slutade titta för några år sen, kanske skulle börja igen :D

2017-09-26 @ 22:42:53
URL: http://femtiosjukvadrat.blogg.se/
Postat av: Amanda Jona [FOTOGRAF]

Känner rent spontant att jag måste kolla på den serien! :)

2017-09-27 @ 07:08:00
URL: http://amandajona.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0