and if death is the last appointment then we're all just sitting in the waiting room

 
Ahhh är det möjligt att vara såhär trött?? Är det här mitt liv nu?? Känns som jag varit trött hela det här året typ. Redo för sol och semester som sagt. Men det är ett tag kvar, sålänge är vi kvar med detta skitväder. Blev knappt något gjort med Amigo igår för han fick så sjuka snöstyltor. Alltså det var så illa att jag nästan fick styltor, så han fick stå. Men men, så får det bli ibland. Får hoppas Iffy kan rida en sväng idag istället. Idag jobbar jag hela dagen men ser fram emot lunch hos mormor och sedan ska jag göra burgare ikväll! ÅH TAGGA! Haha sällan mat är det enda jag ser fram emot... Min matlust är upphittad alltså, allt som behövdes var att Peter skickade en bild på sushi. Den jäveln skickar alltid bilder på sushi. Nej men nu kör vi, får så om någon semmeljäkel åker ner också - den som lever får se!

Kommentarer
Postat av: Ebba

Måste börja med att du har en fantastiskt söt design! Åh semlor! Jag har länge velat prova nutellasemlan, undrar om den är god!

Svar: men åhh tack!! :D (jag gör dem själv, gillar man semlor å nutella är det bara att bre in lite nutella i den och tada!! en supergod chokladsemla haha :D)
Josäfin

2018-02-13 @ 14:24:57
URL: http://ebbagranholmstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0