but you know me: I like being all alone.

 
Lite bilder från stallet igår!! Tog mig faktiskt ut på en liten tur på 40 minuter! Yey!! Haha okej tog nog så lång tid för att Amigo gick så segt ifrån stallet. Han var lite småfjantig och ville gärna stanna och chilla, men sen hem gick det i en helt annan fart haha. Vi skrittade en bit och sedan vände vi och travade och galopperade hem. Amigo var sååå snäll! Ahh vilken lättnad det var. Ville egentligen ha med sällskap men ingen kunde så gav mig fan på att jag åtminstonde skulle rida upp till ängen och gick det bra skulle jag antingen rida där en sväng eller rida ut en liten sväng. Thea ska eventuellt med på lördag så tänkte att isåfall rider vi på ängen då! Men är så glad att vi tog oss ut och att han var så snäll. Känns bra. Har ju inte varit ute själv på en sväng på över ett halvår?? Vad har jag ens gjort? Gått på promenader typ hahaha. Nej men hoppas att kunna komma igång ivår igen. Har saknat detta. Men red en sväng, myste runt i stallet och fixade allt innan jag plockade in hästarna. Väl hemma hoppade jag i ett bad (på över en timme? kan jag chilla eller), slängde ihop en fisk-soppa och sedan la jag mig i sängen med en glass (kom ihåg att jag fick en half baked av Sara & Filip i present!! ALLTSÅ BLESS) och kollade på riverdale. Det var min torsdag det. Dagens fredag bjuder på en sväng till stallet och att jobba till kvällen. Men sen är det helg!! Hurra!! 

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag vill också ha ett badkar, men jag får inget. Hyresvärden vägrar att sätta in ett. Att köpa ett eget kommer inte på fråga då jag bor i hyresrätt. Får nöja mig med duschen :(
Jättefina bilder!

Svar: men åh, vad drygt! Min kompis har en liknande situation med sin hyresrätt för de har plats / får sätta in badkar men hyresrätten vägrar installera den? Dvs de vill gärna att de köper ett badkar men de vill inte sätta in badkaret åt dem och isf om de skulle bli fel måste de stå för kostnaderna?? Så konstigt!
Josäfin

2018-02-09 @ 10:51:31
URL: http://gairamsbilder.blogg.se
Postat av: NICOLE

Så härliga bilder :) Hoppas det går bra att jobba sen :D

2018-02-09 @ 11:34:01
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: Angelica Wåhlin

Alltså åååh, så avis. Vill också kunna bada!! Men nej, vi har en sliten duschkabin, haha

2018-02-09 @ 13:58:40
URL: http://angelicawahlin.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0