when you see my friends tell 'em hi for me,

 
 
Hur är du som vän?
Oj, hur vet man det egentligen?? Jag skulle nog dock säga att jag är den "roliga" eller "spontana" vännen. Alltså att jag alltid är på att ses eller göra något och inte behöver mycket tid för planering. Vill tro att jag är lättsam att umgås med. Har inte svårt att träffa nya personer och är väldigt social, pratar mycket och alltid är redo för fest. Sätter vänskap och häng före sömn - dvs jag kommer inte banga oavsätt när jag ska upp morgonen efter haha.
 
Sämst som vän?
Kan ibland tjura ihop om saker inte blir som jag tänkt och kan ta saker man pratat om som "planerat" eller "bestämt". Typ som om man pratat om att ses på fredag eller något och sedan blir det inställt eller liknande kan jag störa mig lite på det. Jag räknar liksom vaga planer som planerade saker ibland haha. Är dock inte den som hänger upp sig länge på saker, är ganska bra på att släppa sånt. Är också väldigt dålig när folk är ledsna, vet liksom inte vad jag ska göra och blir lätt fett stel. 
 
Vad stör sig dina vänner på med dig?
Haha att jag alltid pratar så högt när jag är full. Tror också att jag kan vara lite to much ibland samt prata för mycket.
 
Återkommande vänproblem?
Just nu har vi det väldigt lugnt! Vårt största problem är typ att få ihop allas scheman och kunna ses haha. Vi har ju många scheman som skär sig med varandras vilket gör det svårt att ses lika mycket som vi vill. Plus att vi är så många - många scheman som måste gå ihop!! OMÖJLIG. Plus att vi behöver större lägenheter att hänga i. 
 
Typiskt för dig som vän?
Jag fotar allt. Alltså ALLT. Mina vänner må se trötta ut på det ibland men för det mesta ler de snällt och drar en pose. De är så vältränade vid detta laget. Sen så är jag alltid redo för att festa / ses (även om jag öppnar dagen efter).
 
När blir du sur?
När planer ställs in, när folk är fett opepp när en själv är jättepepp och när folk inte "orkar" ses. Typ som att de ska upp och jobba dagen efter och inte kan ses på en stund på kvällen när jag själv varit ute med dem till klockan tre helgen innan fast jag skulle upp och öppna. Vet ju att alla är olika om sådant och försöker tänka så men blir lätt irriterad / sur på sådant. Men försöker att inte visa det, är ju liksom inte personligt så försöker släppa det och gå vidare.
 
 
Tråkigast med dina vänner?
Att dom jobbar när jag är ledig och är lediga när jag jobbar. Eller bor långt bort. Eller när de har korvfest och inte vill dansa med mig på klubben - då blir man ju ledsen hahaha! Tb till utgång i norrköping när Elin, Evelina och Michelle inte ville dansa till groupie med mig så jag drog och hittade ett nytt gäng att hänga med på dansgolvet.
 
Önskeegenskap som vän?
Att jag var mer "mysig". Alltså typ den vännen som typ kramades och myste och var den man alltid pratade om allt mer. Men alla mina vänner vet att jag är typ den mest omysiga människan ever haha, en hej-kram på sin höjd typ hahaha!
 
Värsta sortens vän?
Personer som tar allt personligt (som att man ses utan dem någon gång och de gör värsta konspirationen för varför de inte var bjudna fast det egenligen bara var så att vi sågs på stan och gjorde planer att äta lunch) och inte kan släppa saker. Personer som inte säger som det är och blir sjukt shady och istället bara hintar att något är fel (vill liksom "bråka ut" om saker och är inte den som vill gå runt och vara passive agressive. ut med språket!!) och personer som är småsinta och snåla. 
 
Bästa sortens vän?
Mina vänner! Haha nej men vänner som alltid bara är chill att hänga med. Vi kan liksom åka på äventyr till Max och äta, ligga hemma på soffan och äta godis eller vara ute på rave i stockholm och ha lika kul vart som och när som. Vi behöver liksom inte ses för att ha värsta festen eller något planerat häng. Älskar människor som är spontana, roliga och är lättsamma att hänga med. Personer som får en att må bra liksom. Som inte bryr sig om hur man ser ut eller något sådant skit. Vänner som säger elaka saker till ditt ansikte och snälla saker bakom din rygg typ haha!
 
Gemensamma drag för dina närmsta vänner?
Vill säga att vi alla är väldigt roliga. Alltså om vi skulle kunna lyfta en reality show om vi fick en haha. Men vi är alla roliga, jordnära, lättsamma och har lätt för att bjuda på oss själva! Vi tar plats och bryr oss inte om vad folk tycker - vi bara är vi liksom. De bästa människorna jag träffat helt enkelt.
 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Åh vilket roligt inlägg!! Kul att lära känna dig lite bättre <3

2018-02-07 @ 17:24:35
URL: http://https://nouw.com/mandasdiary

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0