you're just the last of the real ones.

woho!! jag fyller år!! eller ah, har fyllt år. vi firade med att spela prosecco-pong. mitt lag förlorade tyvärr.
 vi kollade på mello också, slog nog nytt rekord framför tv:n. folk fick inta golvet haha, samt min lilla "fest" lapp i trapphuset. hehe "fika"
vi drog oss sedan ut till birger för att dansa loss!!
fredrik & felix showar på podiet och amanda & thea looking flawless
 peter showar sin teenage dirtbag tröja som han fick i present av oss & evelina upptäcker hur mjuka theas tits är haha
gullig bild på ronja & evelina i baren och lyckan när vi ser att "schlager golvet" dragit igång på riktigt
 "hallå, ska ni där bak vara med i bilden eller??"
vi träffade på emelie också, den lilla tiden vi var någon annanstans än på dansgolvet
och om vi dansade!! har typ träningsvärk. haha min enda träning är den gången i månaden vi går ut och dansar röven av oss.
fick också denna bild på felix?? den är inte redigerad utan det är bara ljuset som föll så?? dvs felix är jesus haha. 
dagen efter käkade vi sushi och hängde hos ronja en stund, alltid bästa bakis-hänget! 
 så lägger en sååådan bra helg bakom mig. finaste vännerna har man ju, och fina presenter fick jag också!! alltså ♥♥♥
 
Halloj på er, sådär på söndagskvällen. Jag är trött som fan, ska strax fixa ihop lite ost och kex och se på lite serier. Ett bättre avslut på denna vecka än starten... Men här har ni en liten recap på min helg! Har haft en Evelina som varit på besök och bott här också, lite tomt nu när hennes grejer inte ligger överallt haha. Men vi har firat min födelsedag hemma hos mig med mello och "fika" (haha så som jag skrev till grannarna iallafall... var inte alls shotbrickor och beer pong inblandat). Vi körde drinking game, öppnade paket, myste och sedan drog vi in till stan. Tappade lite folk med blev ändå ett bra gäng som tog oss ut till birger för att dansa loss! Och jävlar vilken sjukt rolig och härlig kväll det blev! Riktig guldkväll, minus att DJ:n teasade single ladies. VEM TEASAR SINGEL LADIES MEN SPELAR DEN INTE!? Har vi inte lagar mot sånt i det här landet??? Okej nej haha, men vi hade galet kul. Bästa med att vara så många är ju också att creepers håller sig borta, minus en kille som konstant skulle dansa mot alla tjejer och jag vet inte hur många gånger vi typ vände oss om och kollade med varsin "wtf" min mot honom. Ljuset gick tydligen inte upp och jag började tillslut gapskratta när han dansar bakom Evelina och Peter står bakom de båda och pekar på honom och ba "vad fan gör den här killen". Såg bara så komiskt ut, vi blev dock av med honom sen men vad fan är det för fel på vissa snubbar?? Han i min tweet ovan var ändå ovanligt skön, han blev chockad och började skratta och gav mig en highfive haha. Men vi dansade vidare fram till strax innan tre innan vi drog oss hem, städade undan allt (tack fulla josäfin & evelina) innan vi gjorde natchos och kollade på jane the virgin. Hade ett riktigt guld-firande av födelsedagen iallafall och hoppas vi inte ska ha stört grannarna för mycket haha. Problemet med att ha ett sådant stort gäng. Men nu ska jag runda av veckan och tagga igen för nästa, godnatt!

Kommentarer
Postat av: Jonna Elb

Så fina bilder! <3

Svar: Taack :D
Josäfin

2018-02-04 @ 20:43:39
URL: http://nouw.se/jonnaelb
Postat av: Gabriella

Underbara bilder!!

Svar: TACK :D
Josäfin

2018-02-05 @ 01:23:32
URL: http://gabriellasigfridsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0