never dry, every day you're thirsty. bourbon high, sip it till you're tipsy.

 

Veckans bästa:
Antagligen imorgon när vi ska på fest, annars har jag fan inte gjort mycket annat än att jobba, sova, äta. Stägnings veckor brukar se ut så när jag är hemma nio varje kväll. Men vi får väl säga att det är lugnt för då är jag i topp-form till helgen!! Haha

 

Veckans godaste måltid:
Har både gjort en svingod pasta med massor av ost & en lax i ugn med färskost tillsammans med kantareller. Båda var jävligt goda, och ah annars har jag bara käkat nudlar och varma mackor när jag kommit hem klockan nio och är för lat för att laga riktig mat. 

 

Veckans roligaste träningspass:
Hahaha varför har jag ens med den här frågan?? Inget träningspass är väl kul men måste följa schemat för att inte mina halvdöda muskler ska bli heldöda muskler. Har ju haft fullt upp i flera veckor nu så har slarvat lite med träningen, vilket nu märks i ryggen. Det plus att jag har en triggerpunkt som är aktiv och gör ont på sidan, dvs råkar jag gå in i saker vill en ju dö för att det gör så ont att röra. Josäfin 23 eller 83 - ingen vet.

 

Veckans mående:
Jag har mått rätt bra faktiskt, lite ont i ryggen bara som sagt. Och trött, men det har en väl varit hela året. Men är inte förkyld (för en gångs skull) och har fått sova ikapp lite ifrån senaste veckornas fullspäckade påhitt. Dessutom har jag ju bara roliga saker att se fram emot nu så det hjälper ju nu i höstmörkret! En till halloween fest som jag är orimligt taggad för och sedan drar vi på semester till spanien - dröm!

 

Just nu:
Jag har varma mackor i ugnen, det regnar och jag ska slå på ett avsnitt av Singel Parents. För er som söker en ny rolig 20 minuters sitcom så tipsar jag om den! Började nu i höst och har 6 avsnitt ute. Tips tips. Annars så ska jag jobba hela dagen, mindre nice. Men sen jävlar är det helg.

 

Helgens planer:

Idag är det än så länge lugnt men imorgon ska jag som sagt iväg på höstens andra halloween fest! Är orimligt taggad på både fest, klä ut sig och ALLT. Så söndagen lär planen vara MAX och serier i sängen om jag känner mig rätt - haha. Håller på att blanda shots as we speak om vi säger så. Istället för vanliga turkisk-peppar så har jag tagit de som heter sweet and sour - uppdatering kommer !!


Kommentarer
Postat av: Matilda Berlin

Men åh! Hopas du får en FANTASTISK helg finaste <33

Svar: TACK :D
Josäfin

2018-11-02 @ 09:29:21
URL: http://matildaberlin.se
Postat av: elin

Hoppas du får en toppen bra helg<3

Svar: TACK :DD Detsamma!!
Josäfin

2018-11-02 @ 09:52:40
URL: http://nouw.com/johnssons
Postat av: Netti Starby

Åh varma mackor är verkligen gott! :-D Kramis

Svar: Eller hur?? underskattad mat haha!
Josäfin

2018-11-02 @ 10:36:44
URL: http://starbys.se
Postat av: sara

Roligt med en liten lista :)

2018-11-02 @ 11:37:50
URL: http://sarakarlson.blogg.se
Postat av: Carro

Kul med halloweenfest 😍

Svar: IT WAS :D
Josäfin

2018-11-02 @ 12:31:25
URL: http://nouw.com/carroat
Postat av: Louise

Men gud vad roligt med fest! :D Hoppas du får en bra helg!

Svar: Verkligen!! :D
Josäfin

2018-11-02 @ 14:31:58
URL: http://louiseelinore.com
Postat av: Pauline Hurtig

vad roligt inlägg! jobbigt med ont i ryggen..

2018-11-02 @ 20:06:03
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0