AA #4

http://idislove.bloggplatsen.se/
Hur gammal var du när du startade bloggen? - Den startades 2010 och jag var 15 år då :)
Hur gjorde du satt du fick så många besökare o kommenterarer?! :D - Jag kommenterade mycket på andras bloggar vilket fick dem att upptäcka min
Rider du aldrig med sadel? - Nää ytterst sällan måste jag nog säga haha,
Hur blev du en sånbra fotograf? - Haha tack! Men allt ag kan säga är fota mycket! För det man gör mycket och tycker om blir man tillslut bra på :)

http://agnesahlgren.blogg.se/
1. Favorit Tv-serie? - Teen Wolf ♥ med Supernatural & Vampire Diaries i täten,
2. Bästa B&J? - Half Baked!
3. Vilket ridläger som du har varit på tycker du är bäst? - Jag gillar Wirsbos ridläger väldigt mycket.Vedbände var också underbart bra! Men det bästa måste nog ha varit när jag och Michelle åkte till england på ridläger i två veckor. Bästa jag gjort typ, så får ni chansen ta den!
4. Rida i paddock / rida i skogen? - Skogen tror jag,
5. Favorit -låt om du har någon? ;) - Just nu är det The Cab - Angel with a shotgun men annars är det Paramores - Brick by Boring Brick
:)

Majaa
Vad tycker du om Sterek? Om du vet vad det är men det vet du nog ;) - Haha jag håller kolla på mina Tv-serier så självklar! Och för er som inte vet så är Sterek = Stiles + Derek eller vad man kallar det. Linn frågade mig samma sak i början av veckan. Svarade då att jag inte visste vad jag tyckte än, för Stiles är ju min ;) Men för att då citera Linn "Ja, men det är ju iallafall bättre att dem pussar på varandra än någon snygg äcklig tjej!" så ja. Och nu är ju jag ett troget slashfan ... haha så jag lär väl åka dit också. Särskilt då typ alla jag följer på YT shippar dem. Kände att ni fick ett långt djupt svar på denna djupa fråga haha! ;)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Vart visas Teen Wolf? Serien verkar riktigt bra men jag har aldrig sett den förut. :)

Svar: http://www.1channel.ch/watch-2723659-Teen-Wolf-2011 <--- Här kollar jag :)
Josäfin Andersson

2012-08-07 @ 17:51:26
URL: http://polarskens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0