Vlog; Oktober hurry up !

 
Ny vlog! Fast i mellanlandet när sommarens tv-serier avslutats och innan höstens börjar, detta har vi att se fram emot i höst! enjoy!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Vad hade du kolla på för filmer? :D

Svar: Filmer? :D
Josäfin Andersson

2013-09-13 @ 15:43:24
URL: http://mazze.blogg.se
Postat av: Anonym

kolla på chuck, den är as bra!!

Svar: Vad handlar den om? :D
Josäfin Andersson

2013-09-13 @ 15:58:30
Postat av: Anonym

Kolla på twisted!! :D

Svar: Vad handlar den om? :D
Josäfin Andersson

2013-09-13 @ 22:18:08
Postat av: M A T I L D A'

Twisted måste du kolla på! Så sjukt bra gud, hade samma som du att bara sitta och vänta på serier nu. Kommer inte ihåg om du kollade på new girl eller inte men det är också bra!

Svar: NEW GIRL <3<3
Josäfin Andersson

2013-09-13 @ 23:28:24
URL: http://matildajjansson.webblogg.se
Postat av: Mattias

Jag kommer med två tips. Först och främst Graceland, så sjukt jävla bra. Började i sommar så en säsong. Tänk dig fem agenter i 25-30 års åldern. Två är från FBI och tre från en drogavdelning hos något annat place. De förflyttas till ett hus i södra kalifornien där de bor tillsammans. De arbetar för att sätta stopp på drogförsäljningen. Men en blir skjuten så de måste rekrytera en ny undercover-agent. Han var bäst i sin klass så han anlitas för att hjälpa de i huset men speciellt för att gräva upp de djupaste hemligheterna från en av männens förflutna.

Älskade verkligen Suits, den är inne på säsong tre nu. Den handlar om en person som blivit av med sin familj som barn och växt upp med sin mormor. Han kom in på Harvard och skulle läsa till advokat men tillföljd av att han hade memorerat och sålt svaren till ett prov han klarat 100%-igt drog de tillbaka hans antagning. Men en dag när han ska deala cannabis träffar han en advokat som vill ha en egen anställd advokat. Han vill anlita honom men firman i New York anlitar enbart personer med en examen från Harvard. De bestämmer sig därför för att ljuga för alla och låta dem tro att han gått på Harvard. Trots att han inte har en juridikutbildning överhuvudtaget. Så sjukt galet jävla bra.

Svar: Har faktiskt sett suits (och det är awesooome!!) Men ska ta mig en titt på de andra serierna :DD
Josäfin Andersson

2013-09-15 @ 15:41:15
Postat av: Mattias

Covert Affairs, fyra säsonger.
En kvinna anlitas av CIA för sina lingvistik-kunskaper. Hon talar sju språk flytande och har tränat länge inför det. Dels för att hon är bra, dels för att de vill komma i kontakt med en bränd agent som de haft hos sig tidigare och som är en del av hennes förflutna. Hon måste hålla karriären hemlig för sin familj och hon får en nära relation med en blindarbetskamrat som trotts handikappet är en grym agent. Blir en will they/wont they relation som man hela tiden vill veta mer om. Älskar serien, går på USA Network precis som Suits. I Suits finns det däremot både relationer man hoppas på och en bromance som man aldrig får nog av.

Jag störde mig på att Twisted hela tiden gick ett steg fram och ett tillbaka. Dessa älskar jag på ett helt annat sätt, lovar att du också kommer älska Suits och Graceland om du inte sett de tidigare. Ge bara piloterna en chans så kommer du också fastna för dem (:

2013-09-15 @ 16:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0